Antena Meniu Search
x

Curs valutar

EXCLUSIV. 'Trecerea morţii' din Constanţa face noi victime. Trei şoferi s-au ciocnit în acelaşi loc unde o familie a fost spulberată de un vitezoman (Video)

'Trecerea morţii', aşa cum a fost numită de localnici trecerea de pietoni unde o familie a fost spulberată de un şofer vitezoman, face noi victime.

de Redactia Observator

la 23.02.2018 , 14:13

'Trecerea morţii' din Constanţa face noi victime. Trei şoferi s-au ciocnit în locul unde un copil a murit - Observator

'Trecerea morţii', aşa cum a fost numită de localnici trecerea de pietoni unde o familie a fost spulberată de un şofer vitezoman, face noi victime.

Seara trecută, o echipă Observator a realizat un reportaj în locul în care pe 21 februarie, o familie întreagă a fost spulberată de un şofer vitezoman chiar pe trecerea de pietoni.

Articolul continuă după reclamă

Trecerea de pietoni este una extrem de periculoasă, iar localnicii au denumit-o 'Trecerea morţii', având în vedere numărul mare de accidente produse în zonă.

Pe acelaşi subiect

Şoferii circulă cu viteză, iar pietonii nu se asigură temeinic înainte de a traversa. Acestea sunt cele două motive pentru care accidentele continuă să se producă pe trecerea de pietoni de pe Şoseaua Mangaliei din Constanţa.

În timp ce echipa Observator filma trecerea de pietoni şi îi întreba pe trecători ce părere au despre riscul la care se expun atunci când traversează, trei şoferi s-au ciocnit puternic chiar pe trecerea de pietoni unde un copil a murit după ce a fost spulberat de un vitezoman.

Momentul a fost surprins de cameramanul Observator, iar pe imagini se poate observa cum primul şofer, aflat la volanul unui autoturism marca Ford, a frânat brusc, chiar dacă pe asfalt se formase deja un strat de zăpadă.

Maşina a derapat şi a fost lovită din spate de un alt şofer care nu a observat la timp intenţia primului şofer.

Reacţia a fost urmată de un al treilea şofer aflat la volanul unui Mercedes.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » EXCLUSIV. 'Trecerea morţii' din Constanţa face noi victime. Trei şoferi s-au ciocnit în acelaşi loc unde o familie a fost spulberată de un vitezoman (Video)