Două fete și un băiat, cu vârste între 12 și 14 ani, au dispărut la Iași. Polițiștii cer ajutorul populației pentru găsirea lor

De Ana Maria Ghiarasim.
Publicat: 28.02.2021, 19:40.
Actualizat: 28.02.2021, 19:43

Trei adolescenți, două fete și un băiat, au dispărut din două centre de plasament ale D.G.A.S.P.C. Iaşi, polițiștii demarând o amplă operațiune de căutare a copiilor.

Trei adolescenți de 12, 13 și 14 ani au dispărut la Iași

Trei adolescenți de 12, 13 și 14 ani au dispărut la Iași

Poliția Iasi

La data de 27 februarie a.c., poliţiştii Secţiei nr. 4 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, Dodan Nicoleta Roxana, de 14 ani, și Boca Georgiana Cătălina, de 13 ani, au plecat dintr-un centru multifuncţional al D.G.A.S.P.C. Iaşi.

Semnalmentele fetei Dodan Nicoleta Roxana: 1.50 m înălțime, constituție atletică, ten deschis, ochi căprui, păr șaten, lung, ușor ondulat.

La data plecării aceasta era îmbrăcată cu geacă de culoare roz prevăzută cu glugă, pantaloni de tip jeans de culoare albastră, fiind încălțată cu pantofi sport.

Semnalmentele fetei Boca Georgiana Cătălina: 1.75 m înălțime, constituție atletică, ten deschis, ochi albaștri, păr șaten, lung.

La data plecării aceasta era îmbrăcată cu geacă din imitație de piele de culoare neagră, colanți de culoare neagră, fiind încalțată cu pantofi sport.

Băiatul ar fi anunțat înainte că vrea să plece

Totodată, în ziua de 28 februarie, poliţiştii Secţiei nr. 5 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, Boișteanu Vasile, de 12 ani, a plecat dintr-un centru multifuncţional al D.G.A.S.P.C. Iaşi.

Semnalmentele băiatului Boișteanu Vasile: înălţime 1,40 m, greutate 35 de kilograme, păr blond, tuns scurt, ochi albaștri, ten deschis.

La data plecării acesta era îmbrăcat cu un hanorac de culoare albastră prevăzut cu glugă, geacă de culoare neagră, pantaloni tip jeans de culoare neagră și era încălțat cu pantofi sport de culoare albă cu elemente de culoare roșie.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea celor trei adolescenți sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Clara Mihociu.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.