Antena Meniu Search
x

Video Trei bărbaţi răniţi grav, dintre care unul în comă, după ce s-au înfipt cu o dubă în gardul Jandarmeriei. Accident cumplit la Constanţa

Accident teribil în Constanța! Un bărbat este în comă, iar alţi doi sunt grav răniţi după ce duba în care se aflau s-a izbit violent, aseară, de gardul Jandarmeriei. Evenimentul se putea transforma într-o adevărată tragedie dacă în acel moment, pe trotuar, ar fi fost pietoni. Autorităţile încearcă să afle cum s-a petrecut accidentul. 

de Redactia Observator

la 26.03.2024, 08:59

Vezi și

Martorii susțin că autoutilitara mergea cu viteză, deşi carosabilul era umed. La un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului, a pătruns pe trotuar și s-a izbit cu putere în gardul Brigăzii Mobile de Jandarmi din Constanța. În urma impactului violent, toți pasagerii dubei au fost răniţi, fiind nevoie de intervenția pompierilor ca să ii extragă din cabina contorsionată.

Anamaria Stoica, ISU Dobrogea: La faţa locului, au fost evaluate medical trei victime, toate trei fiind transportate ulterior la Spitalul Judeţean Constanţa pentru investigaţii medicale amănunţite.

În comă, după ce a intrat cu duba în gardul Jandarmeriei

Pe drum însă, starea de sănătate a uneia dintre victime s-a înrăutățit, a intrat în comă şi a fost transferat la terapie intensivă.

Pe acelaşi subiect

Claudia Tatarici, SAJ Constanţa: Un pacient cu traumatism cranian grav, agitat, un pacient cu traumatism de membru inferior şi de coloană lombară şi al treilea pacient cu traumatism de membru superior.

Polițiști, care au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, încearcă să afle care dintre cei trei bărbați se afla la volan, la momentul impactului.

Dar şi dacă şoferul s-a urcat la volan băut sau drogat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Trei bărbaţi răniţi grav, dintre care unul în comă, după ce s-au înfipt cu o dubă în gardul Jandarmeriei. Accident cumplit la Constanţa