Antena Meniu Search
x

Trei fraţi din Constanţa au dispărut de acasă şi şi-au petrecut noaptea sub un copac înainte de a fi recuperaţi

O întreagă familie din Constanţa a trecut prin momente cumplite, după ce trei fraţi au dispărut de acasă şi au fost obligaţi să-şi petreacă noaptea sub un copac.

de Redactia Observator

la 11.04.2021, 16:22

Cei trei fraţi intenţionau să parcurgă un drum de 17 kilometri pe jos
Poliţiştii i-au recuperat pe fraţi la aproape 12 ore de la dispariţia lor - Hepta - imagine ilustrativă
  • Minorii au plecat de acasă şi nu au mai găsit drumul înapoi.

Sâmbătă seara, mama celor trei fraţi din comuna Ciobanu, judeţul Constanţa, a alertat poliţiştii din Hârşova în legătură cu dispariţia celor trei copii ai ei, copii de 8, 12 şi 16 ani. Mama celor trei fraţi le-a spus poliţiştilor că au plecat din comuna Ciobanu pentru a ajunge în satul Mioriţa, la 17 kilometri distanţă, însă ei nu au ajuns la destinaţie şi nici nu s-au mai întors acasă.

Zeci de poliţişti, ajutaţi inclusiv de echipaje canine şi echipaje de la Garda de Coastă, care au utilizat un aparat termoviziune, i-au căutat pe cei trei fraţi pe raza comunei Ciobanu, pe raza satului Mioriţa, dar şi pe drumurile de legătură dintre cele două localităţi.

Minorii au fost găsiţi la şapte kilometri de Hârşova

În cele din urmă, duminică dimineaţa, la 12 ore de la dispariţia minorilor, aceştia au fost găsiţi pe Drumul Naţional DN 22A, la şapte kilometri de Hârşova. Minorii au precizat că, la lăsarea întunericului, s-au dezorientat, nu au mai găsit drumul spre casă şi s-au adăpostit sub un copac pe timpul nopţii.

Ancheta a scos la iveală că minorii nu au fost victima unei infracţiuni. Cu această ocazie, poliţiştii au transmis următorul mesaj: "Atragem atenția cu privire la îndatoririle și obligațiile pe care părinții le au în privința îngrijirii, educării și supravegherii minorilor".

Material realizat cu ajutorul informaţiilor obţinute de Andreea Filip, corespondent Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Trei fraţi din Constanţa au dispărut de acasă şi şi-au petrecut noaptea sub un copac înainte de a fi recuperaţi