Antena Meniu Search
x

Trei persoane au căzut într-un bazin de canalizare, într-o localitate din Sibiu. Un bărbat de 35 de ani a murit

Trei persoane au căzut într-un bazin adânc de cinci metri, în Haşag, unde intervin pompierii, a anunţat, luni, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 10.06.2024 , 17:00

Trei persoane au căzut într-un bazin adânc de cinci metri, într-o localitate din Sibiu
Trei persoane au căzut într-un bazin adânc de cinci metri, într-o localitate din Sibiu - Shutterstock

UPDATE: ”Salvatorii au ajuns la faţa locului. Este vorba despre un bazin de canalizare.Trei persoane de sex masculin au fost extrase din bazin”, anunţă ISU Sibiu. 

Sursa citată a precizat că un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost extras conştient, acesta a suferit un traumatism facial, a fost preluat de ambulanţă SAJ şi este transportat la UPU Sibiu, scrie news.ro.

Un bărbat în vârstă aproximativ 37 de ani a fost extras inconştient, în stop cardio-respirator.

Articolul continuă după reclamă

”S-au aplicat de urgenţă manevre de resuscitare, acesta a răspuns manevrelor. A fost preluat de ambulanţă SAJ L, este transportat la UPU Sibiu”, a mai transmis sursa citată. 

Pe acelaşi subiect

Al treilea bărbat, în vârstă de aproximativ 35 de ani, a fost extras însă nu a putut fi salvat, iar medicul prezent a declarat decesul. 

"Pompierii sibieni intervin de urgenţă în localitatea Haşag cu o autospecială de stingere, o autoscară, o autospecială de transport personal şi victime multiple, pentru a salva trei persoane care din primele informaţii ar fi căzute într-un bazin adânc de aproximativ 5 metri", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan.

Potrivit sursei citate, "la faţa locului intervin şi două ambulanţe SAJ, dintre care una cu medic".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » Trei persoane au căzut într-un bazin de canalizare, într-o localitate din Sibiu. Un bărbat de 35 de ani a murit