Antena Meniu Search
x

Zeci de trenuri anulate astăzi, 27 februarie, din cauza ninsorilor şi a viscolului. Lista actualizată în timp real

CFR Călători a anunţat care sunt trenurile anulate sau care înregistrează întârzieri din cauza codului portocaliu de ninsori, ger şi viscol. 

Zeci de trenuri anulate astăzi, 27 februarie, din cauza ninsorilor şi a viscolului. Lista actualizată în timp real

CFR Călători a anunţat care sunt trenurile anulate sau care înregistrează întârzieri din cauza codului portocaliu de ninsori, ger şi viscol. 

Pentru astăzi, 27 februarie 2018, în contextul condițiilor meteo nefavorabile, a fost decisă anularea a aproximativ 3% din cele ~1200 de trenuri CFR Călători care circulă zilnic în România.

Măsura are ca scop eliberarea liniilor în vederea facilitării intervențiilor cu utilaje și pluguri de zăpadă și evitarea unor situații nedorite pentru pasageri. 

Traficul de călători va fi preluat de restul garniturilor din graficele de circulație, acolo unde există această posibilitate (www.cfrcalatori.ro / Mersul Trenurilor).

TRENURI  ANULATE  în data de 27 februarie 2018

Vezi aici LISTA TRENURILOR ANULATE, actualizată 

În funcție de evoluția vremii și a temperaturilor foarte scăzute ce au implicații asupra infrastructurii feroviare și asupra funcționalității materialului rulant, pot să apară și alte modificări în programul de circulație a trenurilor de pasageri.

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern.

În situaţia apariţiei unor defecțiuni la instalația electrică/de încalzire, pe fondul temperaturilor foarte scăzute, personalul de tren va redistribui călătorii, în măsura posibilităţilor, în alte vagoane şi le va acorda asistenţa necesară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Zeci de trenuri anulate astăzi, 27 februarie, din cauza ninsorilor şi a viscolului. Lista actualizată în timp real