Antena Meniu Search
x

Trenurile circulă din nou între Basarabi şi Dorobanţu. ISU a încerut întreruperea traficului feroviar pentru a interveni la un incendiu de vegetație

Traficul feroviar a fost reluat între staţiile Basarabi şi Dorobanţu, după aproape jumătate de oră de întrerupere, în urma solicitării venite din partea reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), care au intervenit la stingerea unui incendiu de vegetaţie, transmite Agerpres.

de Redactia Observator

la 19.07.2023, 16:57

Tren din România
Traficul feroviar a fost reluat între staţiile Basarabi şi Dorobanţu, după aproape jumătate de oră de întrerupere - Shutterstock

Traficul feroviar a fost reluat între staţiile Basarabi şi Dorobanţu, după aproape jumătate de oră de întrerupere, în urma solicitării venite din partea reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), care au intervenit la stingerea unui incendiu de vegetaţie. Potrivit CFR SA, la ora 15:00 a fost redeschisă linia Basarabi - Dorobanţu, iar traficul feroviar s-a reluat în condiţii de siguranţă.

Trei trenuri de călători - IR 1996, IR 1883 şi R 8024, care au staţionat temporar în timpul intervenţiei ISU, au fost reînscrise în circulaţie, acestea urmând să ajungă la staţiile de destinaţie cu întârzieri cuprinse între 20 şi 26 de minute. Circulaţia feroviară a fost oprită miercuri, de la ora 14:32 la 14:59, între staţiile Basarabi şi Dorobanţu, pe ambele fire, la solicitarea ISU, a informat purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

"Vă informez că la această oră circulaţia feroviară este oprită, la solicitarea reprezentanţilor ISU, între staţiile Basarabi şi Dorobanţu, pe ambele fire. Oprirea temporară a traficului feroviar a fost solicitată de ISU pentru a interveni în stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia din zonă", a spus anterior Oana Brânzan. Trenurile de călători IR 1996 a fost oprit în staţia Basarabi, de la ora 14:46, şi IR 1883, în Medgidia, de la ora 14:40. 

ISU a cerut oprirea trenurilor

Pe acelaşi subiect

Circulaţia feroviară a fost oprită între staţiile Basarabi şi Dorobanţu, pe ambele fire, la solicitarea reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), informează purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

"Vă informez că la această oră circulaţia feroviară este oprită, la solicitarea reprezentanţilor ISU, între staţiile Basarabi şi Dorobanţu, pe ambele fire. Oprirea temporară a traficului feroviar a fost solicitată de ISU pentru a interveni în stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia din zonă", declara Oana Brânzan.

"Adresăm scuzele necesare călătorilor şi îi asigurăm că această măsură, de închidere a circulaţiei feroviare, este necesară pentru a facilita accesul echipelor de intervenţie ale ISU, care acţionează în scopul stingerii incendiului", adaugă ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Trenurile circulă din nou între Basarabi şi Dorobanţu. ISU a încerut întreruperea traficului feroviar pentru a interveni la un incendiu de vegetație