Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Deţinut prins când făcea ţuică în toaleta celulei, la Botoşani. Mirosul a atras gardienii

Fructele primite de un deţinut din Penitenciarul Botoşani în pachetul de la familie nu erau destinate unui trai sănătos în spatele gratiilor, au descoperit cu stupoare gardienii închisorii.

de Cristian Ionescu

la 23.01.2020 , 11:31

Deţinut prins când făcea ţuică în închisoare Un deţinut făcea ţuică în toaletă, la Penitenciarul Botoşani - Foto Profi Media - Imagine cu caracter ilustrativ

Fructele primite de un deţinut din Penitenciarul Botoşani în pachetul de la familie nu erau destinate unui trai sănătos în spatele gratiilor, au descoperit cu stupoare gardienii închisorii.

Zece kilograme de fructe a strâns deţinutul, pe care apoi le-a pus la fermentat în câteva recipiente ascunse în grupul sanitar al camerei de deţinere, sperând să obţină o ţuică bună. Gardinenii închisorii, atraşi de miros, i-au năruit speranţele.

Un deţinut făcea ţuică în veceu, la Penitenciarul Botoşani

Articolul continuă după reclamă

Deținutul C.N.I., încarcerat în Penitenciarul Botoşani, a avut un gând năstruşnic după gratii. El s-a gândit că ar putea să facă rost de alcool fără mare bătaie de cap, aşa că s-a hotărât să facă ţuică în veceul celulei.

Bărbatul a strâns aproape 10 kilograme de fructe, pe care le primea de acasă, şi le-a pus la fermentat în câteva recipiente pitite în grupul sanitar al camerei de deținere, în speranța că va reușit să producă o băutură alcoolică, deși acest lucru este interzis în unitățile de detenție, informează monitorulbt.ro.

Mirosul a luat de nas imediat gardienii

Fabricarea ţuicii are, totuşi, un miros specific, detectat imediat de gardienii închisorii, care l-au chestionat pe deţinut despre activitatea sa ascunsă, însă acesta a declarat că nu ştie nimic despre nicio ţuică. Nici ceilalţi deţinuţi nu ştiau.

Deţinutul s-a ales cu suspendarea dreptului de a primi și cumpăra bunuri pe o perioadă de două luni.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Deţinut prins când făcea ţuică în toaleta celulei, la Botoşani. Mirosul a atras gardienii