Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Turistă poloneză căzută într-o râpă din Făgăraş. Operaţiunea dificilă de salvare a salvamontiştilor sibieni

O turistă în vârstă de 34 de ani din Polonia a căzut într-o râpă în judeţul Sibiu, femeia fiind conştientă, având traumatisme la o mână şi la un picior. În zona se deplasează o echipă de la Salvamont, dar şi echipaje medicale de la ISU Sibiu sunt pregătite să intervină.

de Redactia Observator

la 18.07.2018 , 12:23

Intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor în Masivul Făgăraş Intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor în Masivul Făgăraş, unde o turistă poloneză a căzut într-o râpă - Sibiu100.ro

O turistă în vârstă de 34 de ani din Polonia a căzut într-o râpă în judeţul Sibiu, femeia fiind conştientă, având traumatisme la o mână şi la un picior. În zona se deplasează o echipă de la Salvamont, dar şi echipaje medicale de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu sunt pregătite să intervină.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, o turistă poloneză, în vârstă de 34 de ani, a căzut într-o râpă, între  vârful Serbota şi cabana Negoiu. Turista este conştientă şi prezintă traumatisme la un membru superior şi inferior, a precizat sursa citată.

ISU Sibiu a anunţat echipa Salvamont Sibiu, care se va deplasa în zonă.

Articolul continuă după reclamă

Femeia era însoţită de un bărbat, care a anunţat prin 112 situaţia de urgenţă şi menţine legătura cu aceasta.

ISU Sibiu a prealertat elicopterul SMURD şi este pregătit să intervină cu o ambulanţă SMURD pentru acordarea primul-ajutor medical, după ce victima va fi recuperata.

Din informaţiile furnizate de apelant, victima se află la o distanta de aproximativ 100 metri de locul în care se afla iniţial. Femeia şi bărbatul făceau parte dintr-un grup de patru persoane.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Turistă poloneză căzută într-o râpă din Făgăraş. Operaţiunea dificilă de salvare a salvamontiştilor sibieni