Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Turistul german, care a căzut în apă în urma accidentului din Delta Dunării, în continuare de negăsit. Impactul putea fi şi mai dezastruos

Căutările pentru turistul german de 68 de ani, care a dispărut în Delta Dunării, au fost reluate în această dimineaţă. 

de Adrian Obreja

la 18.09.2023 , 14:19

Nici urmă de turistul german, dispărut încă de ieri în apele Dunării, în zona localităţii Mila 23. Au fost făcute căutări ieri de mai mulţi scafandri, dar şi de un elicopter SMURD venit de la Galaţi, au fost întrerupte la lăsarea serii, iar iată că acum în cursul dimineţii au fost reluate. 

Căutările continuă 

Şi în acest moment sunt scafandri acolo în zonă, îl caută pe turistul german. Au trecut peste 24 de ore din momentul accidentului. Accident ce s-a produs la intersecţia a două canale în acea zonă în Deltă, în momentul în care o ambarcaţiune a ieşit cu viteză din canalul secundar şi a intrat în cel principal.

Vezi și

Proprietarul bărcii lovite şi spunea că navigatorul a intrat cu viteză şi că angajatul lui a reuşit să evite un impact şi mai devastator în ultimul moment. Cu toate acestea, impactul a avut loc undeva în spatele bărcii, unde se afla şi turistul german care a căzut în apă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vi se pare corect raportul calitate-preţ pe litoralul românesc?
Observator » Evenimente » Turistul german, care a căzut în apă în urma accidentului din Delta Dunării, în continuare de negăsit. Impactul putea fi şi mai dezastruos