Antena Meniu Search
x

Turistul german care a căzut în Dunăre în urma accidentului naval a fost găsit fără viaţă. Trupul se afla la un 1 km distanţă

Bărbatul care a dispărut în Dunăre duminică în urma accindetului naval din Delta Dunării a fost găsit. E vorba de turistul german în vârstă de 68 de ani. Trupul a ieșit la suprafaţă în apropiere de mila 23, la aproximativ 1 km distanţă de locul unde s-a înecat.

de Redactia Observator

la 20.09.2023, 11:15

Trupul turistul german care a căzut în Dunăre în urma accidentului naval din Deltă a fost găsit. A fost descoperit un 1 km distanţă
Trupul turistul german care a căzut în Dunăre în urma accidentului naval din Deltă a fost găsit. A fost descoperit un 1 km distanţă

Duminică, accidentul a avut loc în jurul orei 12 pe canalul Șontea, în apropiere de localitatea Mila 23. Conform localnicilor, ambarcațiunea rapidă "Pelicanul Expres", ce efectuează cursa de pasageri între Mila 23 și Tulcea, ar fi fost lovită de o altă ambarcatiune ce ieșea din canalul Olguța.

"În cursul acestei dimineți, trupul bărbatului de naționalitate germană dispărut în apele din apropierea localității Mila 23 a fost găsit. Pompierii Pichetului Crișan au intervenit pentru preluarea acestuia și aducerea la mal unde a fost identificat. Forțele dislocate în zonă pentru căutare se retrag, inclusiv scafandrii din cadrul ISU Tulcea și ISU Brăila", potrivit ISU Tulcea.

Turistul era de negăsit de duminică

Un turist străin a căzut atunci peste bord şi a fost de negăsit. Scafandrii, pompierii şi un elicopter l-au cautăt din aer, pe uscat şi în apă, dar trupul bărbatului a ieşit abia astăzi la suprafaţă.

Cele două ambarcaţiuni s-au ciocnit în locul unde se întâlnesc două canale. Un punct foarte periculos, unde cei care conduc bărci trebuie să fie extrem de prudenţi. Martorii spun că cel care a ieşit de pe canalul mai mic mergea cu viteză prea mare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Turistul german care a căzut în Dunăre în urma accidentului naval a fost găsit fără viaţă. Trupul se afla la un 1 km distanţă