Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ucigaşul din Reghin care şi-a omorât soţia după divorţ şi i-a dat foc avea mandat de aducere la Judecătorie, pentru ameninţare (Video)

Detaliu absolut şocant în cazul crimei abominabile de la Reghin.

de Redactia Observator

la 12.04.2018 , 22:59

Detaliu absolut şocant în cazul crimei abominabile de la Reghin.

Bărbatul de care divorţase femeia avea mandat de aducere la Judecătoria Reghin, cu executare imediată, pentru ameninţare.

Soţul victimei nu s-a prezentat la ultimul termen, aşa că judecătoria a emis un mandat de aducere pe numele său, la următoarea înfăţişare.

Articolul continuă după reclamă
  • Citeşte şi Crimă şocantă la Reghin. Şi-a omorât soţia şi a dat foc la apartament, imediat după pronunţarea divorţului. În casă se afla şi soacra (Video)

Femeia depusese plângere pentru ameninţări din partea fostului său soţ.

"Solutia pe scurt: - citarea inculpatului pentru următorul termen de judecată cu mandat de aducere şi executare efectivă, - pune în vedere părţii civile să se prezinte la următorul termen de judecată întrucât nu va mai fi citată."

Reamintim că o crimă groaznică a avut loc în această seară, la Reghin. Un bărbat şi-a ucis fosta soţie cu 11 lovituri de cuţit, după care a dat foc apartamentului unde aceasta se mutase cu mama ei, o bătrână invalidă.

Femeia a fost găsită moartă de pompierii care au intervenit la incendiu, iar bătrâna a fost transportată în stare critică la spital, cu arsuri de gradul 3 pe 70% din suprafata corpului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Criminaliştii sunt încă la faţa locului şi continuă cercetările.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Ucigaşul din Reghin care şi-a omorât soţia după divorţ şi i-a dat foc avea mandat de aducere la Judecătorie, pentru ameninţare (Video)