Antena Meniu Search
x

ULTIMA ORĂ! Judecătoarea din Dosarul Transferurilor, Geanina Terceanu, internată în STARE GRAVĂ, după un accident. PRIMELE IMAGINI de la locul accidentului

Fosta judecătoare Geanina Terceanu, celebră pentru Dosarul Transferurilor, a suferit un grav accident rutier, ea fiind internată în stare gravă la spital.

Fosta judecătoare Geanina Terceanu, celebră pentru Dosarul Transferurilor, a suferit un grav accident rutier, ea fiind internată în stare gravă la spital.

Geanina Terceanu mergea la Suceava, când a avut un impact frontal cu un alt autoturism. Judecătoarea se află la reanimare în Spitalul Județean Bacău, unde a fost operată, ea având fractură de stern şi hemoragie internă.

Responsabili ai spitalului au confirmat că la secţia de terapie intensivă este internată o persoană cu numele Geanina Teodorovici şi că pacienta ar fi cerut să nu fie oferite către public date despre starea ei.

Spitalul menţionează doar că pacienta este în stare stabilă hemodinamică, fără a oferi alte detalii.

Pe acelaşi subiect

Accidentul s-a petrecut, sâmbătă, în localitatea Dumbrava, din judeţul Bacău. Potrivit poliţiştilor, un bărbat de 68 de ani, din comuna Mărgineni, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe sensul de mers Bacău – Roman a efectuat o manevră de întoarcere pe drumul european şi a fost acroşat de o altă maşină care se deplasa în aceeaşi direcţie.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite, respectiv şoferul de 68 de ani, pasagera din maşina sa şi şoferul celei de-a doua maşini, fiind vorba despre judecătoarea Geanina Terceanu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » ULTIMA ORĂ! Judecătoarea din Dosarul Transferurilor, Geanina Terceanu, internată în STARE GRAVĂ, după un accident. PRIMELE IMAGINI de la locul accidentului