Antena Meniu Search
x

Video Ultimele clipe din viaţa Sharei au fost filmate. Momentul când olimpica de 16 ani se prăbuşeşte în casa iubitului din Neamţ

Au apărut imagini din noaptea în care Shara, fata de 16 ani din Bucureşti, a murit, drogată, în casa unui tânăr din Piatra Neamţ. În ele se vede cum adolescenta, şefă de promoţie la un liceu de top, intră în casa tânărului şi se prăbuşeşte la scurt timp. Vă avertizez, urmează informaţii şi imagini care vă pot afecta emoţional! 

de Redactia Observator

la 13.12.2023, 19:40

Vezi și

Sunt imagini filmate în casa tânărului în care Shara, adolescenta olimpică, a murit.

Ultimele imagini cu Shara în viaţă

O cameră de supraveghere instalată în casă îi suprinde pe cei doi tineri când ajung în locuinţă. Urcă la etajul vilei. Fata cară o valiză. Intră împreună în dormitor, în timp ce părinţii sunt la parterul casei. Nu durează mult şi începe agitaţia. Băiatul iese din cameră agitat. Scoate ceva din portofel şi ascunde în buzunarul pantalonilor. În următoarele imagini, fata de 16 ani apare căzută pe podea, lângă pat. Tânărul îşi cheamă mama. Femeia urcă, deloc grăbită, cu telefonul la ureche. Cel mai probabil, sună la 112. 

Tatăl băiatului vine şi el în dormitor. Primii care ajung în casă sunt paramedicii. Îi urmează imediat şi poliţiştii. În timp ce salvatorii încearcă s-o resusciteze, doi ofiţeri discută relaxat cu tânărul. Pentru Shara, e prea târziu. Era deja în stop cardio respirator, iar medicii nu reuşesc s-o salveze. 

Pe acelaşi subiect

Acuzaţiile familiei

Părinţii elevei de 16 ani, şefă de promoţie la un liceu de top din Capitală, au acuzat tot timpul că fata lor a fost drogată şi violată. Mai mult, cazul ar fi fost tratat superficial şi s-ar fi pierdut timp preţios până când anchetatorii ar fi început să adune probe, spun părinţii. 

Raportul legistului arată că Shara a fost ucisă de un drog extrem de periculos, tip cristal. Este denumit şi drogul elevilor, pentru că este extrem ieftin şi foarte popular printre adolescenţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Ultimele clipe din viaţa Sharei au fost filmate. Momentul când olimpica de 16 ani se prăbuşeşte în casa iubitului din Neamţ