Antena Meniu Search
x

Video Ultimele clipe din viaţa tinerei din Cluj, ucisă de un recidivist la Oradea, surprinse de o cameră de supraveghere. Câteva minute mai târziu femeia era omorâtă cu bestialitate

Ultimele clipe din viaţa tinerei din Cluj, ucisă cu bestialitate de un recidivist lângă Oradea, au fost surprinse de o cameră de supraveghere. Femeia, absolventă a două facultăţi, este văzută alături de cel care avea să-i fie călău mergând pe lângă o bicicletă, pe un drum lăturalnic de pe Calea Borşului.

de Monica Palade

la 07.10.2021, 14:03

Cei doi au trecut de o fabrică din zonă şi au luat-o pe o potecă. Avea să fie ultimele momente din viaţa femeii. După 15 minute, individul a reapărut, pe bicicletă, de astă dată singur. Tânăra din Cluj rămăsese în locul în care bărbatul o ucisese cu bestialitate.

Pe trupul femeii, anchetatorii au găsit zeci de urme de tăieturi şi înjunghiere, care au atins organe vitale, inima şi plămânii, ceea ce a condus în final la moartea fetei.

O idilă pe net sfârşită tragic

Cei doi s-au cunoscut pe internet. Femeia venise în Oradea special pentru a-şi cunoaşte ucigaşul. Mai întâi, perechea a petrecut în oraş, după care bărbatul a condus-o spre marginea comunei în speranţa că îşi va consuma relaţia. Femeia s-a opus, iar înfuriat, individul a ucis-o. Dacă nu s-ar fi întâmplat tragedia, tânăra urma să plece în Budapesta, unde îşi luase bilet pentru a munci acolo.

Crimnalul femeii este din Brăila şi este recidivist. Avea un cazier bogat şi era un cunoscut al oamenilor legii. De profesie zidar, bărbatul s-a stabilit în Sântion în 2012, când a cunoscut o tânără cu care s-a şi căsătorit, preluându-i numele şi renunţând la al său.

Ultima oară, fusese eliberat condiţionat în 2011. În prezent, e judecat tot pentru furt, dar şi pentru conducere fără permis, are cel puţin 7 amenzi neplătite pentru scandaluri, inclusiv pentru violenţă în familie. În 2019 soţia a cerut chiar şi un ordin de protecţie împotriva sa, dar ulterior a renunţat. Potrivit ebihoreanul.ro,  cei doi au divorţat, dar au continuat să locuiască împreună, însă bărbatul nu a încetat cu scandalurile, după cum spun vecinii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Ultimele clipe din viaţa tinerei din Cluj, ucisă de un recidivist la Oradea, surprinse de o cameră de supraveghere. Câteva minute mai târziu femeia era omorâtă cu bestialitate