Antena Meniu Search
x

Ultimele ore din viaţa lui Marian Dragoş Stoican, zis Dragoş Armani! Prietenii sunt şocaţi: "Seara trecută, râdeam şi dansam. Acum spun Dumnezeu sa te ierte!"

Familia şi prietenii lui Marian Dragoş Stoican, zis şi Dragoş Armani, care a murit în această dimineaţă, într-un cumpli accident, sunt împietriţi de durere.

Familia şi prietenii lui Marian Dragoş Stoican, zis şi Dragoş Armani, care a murit în această dimineaţă, într-un cumpli accident, la Stâlpeni, sunt împietriţi de durere.

În jurul orei 4.00, tânărul în vârstă de 30 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un cap de pod. În urma impactului extrem de violent, Dragoş a murit pe loc. 

Cu doar câteva ore înainte, tânărul postase pe contul lui de Facebook un video de la o petrecere, la care participase alături de alţi prieteni şi la care au cântat manelişti celebri precum Florin Salam.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De la aflarea veştii, foarte mulţi prieteni au lăsat mesaje pline de durere pe pagina personală a tânărului.

"Seara trecută, râdeam, dansam și vb de ziua ta!!! Acum postez poza cu tine sa spun Dumnezeu sa te ierte! Ce e viața asta!!!!!!"

"Am sperat pana in ultima clipa ca nu e adevarat. Din pacate, ai plecat asa repede, nimeni nu s-ar fi asteptat, ai lasat un gol in sufletul tuturor…Nu asa trebuia sa se termine! Acum nu mai e nimic de facut, putem doar sa ne luam ramas bun si sa te pastram in inimile noastre. Dumnezeu sa te odihneasca in pace prieten drag, sper sa ne reîntâlnim candva! Ridic fruntea spre cer și mă rog ca să fii bine acolo unde ești !!!Condoleante indureratei familii… R.I.P DRAGOS 1 …."

"Doamne acum sapte ore tiam trimis mesaj...doamne nu imi vine sa cred Fratelo...Dzeu sa te odihneasca in pace.."

"Dumnezeu sa te ierte suflet bun, caracter dulce. ..Nu îmi vine sa cred"

"Dumnezeu sa te ierte !!! A plecat dintre noi un suflet bun mult prea devreme".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Ultimele ore din viaţa lui Marian Dragoş Stoican, zis Dragoş Armani! Prietenii sunt şocaţi: "Seara trecută, râdeam şi dansam. Acum spun Dumnezeu sa te ierte!"