Antena Meniu Search
x

Ultimul drum pentru Simona! Adolescenta care a ars de vie în carnagiul din Suceava, înmormântată în rochie de mireasă (VIDEO)

Simona Lazarovici, adolescenta în vârstă de 16 ani moartă în accidentul de la Ilişeşti, va fi condusă astăzi pe ultimul drum.

Simona Lazarovici, adolescenta în vârstă de 16 ani care s-a stins în urmă cu aproape o săptămână în cumplitul accident de la Ilişeşti, se află încă la morga Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Asta pentru că familia nu a avut banii necesari pentru procesiunea de înmormântare. În aceste condiţii, cu acordul părinţilor, totul a fost preluat de o firmă de pompe funebre din Suceava.

Citeşte şi: Băiatul era decapitat şi avea mâna smulsă! Detalii şocante în cazul tinerilor arşi de vii la Suceava. "Un carnagiu cum nu am văzut în viaţa mea!" (VIDEO)

Rodica Franciuc, administratorul societăţii, a declarat pentru presa locală, că slujba religioasă şi înmormântarea se vor oficia astăzi, în localitatea de baştină a Simonei Lazarovici.

„Sicriul cu corpul tinerei va ajunge la Hreaţca marţi, iar aici va avea loc ceremonialul religios urmat de înmormântarea propriu-zisă. Toate detaliile despre înmormântare le-am stabilit sâmbătă cu cei doi părinţi şi am decis, de comun acord, ca în sicriu să fie pusă şi o rochie de mireasă, pentru că mi-e greu să cred că tânăra va putea fi îmbrăcată cu această rochie ca urmare a situaţiei în care şi-a pierdut viaţa”, a spus Rodica Franciuc.

Legat de recuperarea cheltuielilor legate de înmormântare, acestea se vor realiza în timp, la finalizarea dosarului penal şi după ce firma de asigurări va plăti despăgubirile de rigoare.

CITEŞTE ŞI: A fost identificată A CINCEA VICTIMĂ a carnagiului din Suceava! Simona A ARS DE VIE împreună cu alţi patru tineri într-un cumplit accident de maşină

În afara firmei de pompe funebre din Suceava, şi alţi oameni cu suflet mare, dar şi autorităţile locale din Gura Humorului şi-au oferit disponibilitatea pentru a da o mână de ajutor.

Cum s-a petrecut tragedia

Simona şi cei patru tineri şi-au pierdut viaţa într-unul dintre cele mai groaznice accidente rutiere produse pe şoselele din România în ultimii ani. Toţi cei cinci au murit carbonizaţi după ce maşina în care se aflau, un Audi A6, a intrat în plin într-o altă maşină şi apoi a luat foc.

Citeşte: MĂRTURIE HALUCINANTĂ în cazul tinerilor ARŞI DE VII în cumplitul accident din Suceava: "I-am auzit ţipând! Maşina a luat foc instantaneu" (VIDEO ŞOCANT)

Potrivit unui videoclip postat pe Facebook de unul dintre prietenii celor cinci, înainte de accident, şoferul ar fi condus cu o viteză de peste 150 de km/h. Vezi imaginile AICI

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Ultimul drum pentru Simona! Adolescenta care a ars de vie în carnagiul din Suceava, înmormântată în rochie de mireasă (VIDEO)