Antena Meniu Search
x

Video Ultimul mesaj pe care Ioan i l-a trimis iubitei sale de 12 ani, înainte de a se arunca în gol. Trupul băiatului de 13 ani a fost găsit chiar de mama sa

Tragedie în familia unui preot! Un copil de 13 ani s-a sinucis, după ce ar fi suferit o dezamăgire în dragoste. Trupul neînsufleţit al băiatului a fost găsit de mama lui. Adolescentul s-a aruncat de pe clădirea fostei maternităţi din oraş. Vă avertizez, urmează informaţii cu puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 08.11.2022, 19:49

Vezi și

Ioan avea doar 13 ani. Un copil aparent fericit, fără griji şi probleme. Aseară însă le-a spus părinţilor că iese la o plimbare: a mers până la clădirea abandonată a fostei maternităţi din oraş, a urcat la etajul doi şi s-a aruncat în gol. 

Colegi: Cine ştie câte probleme avea omul? Vă daţi seama. Părea foarte fericit mereu. 

Trupul băiat a fost găsit chiar de mama sa

Mama băiatului a plecat în căutarea lui, după ce adolescentul n-a mai răspuns la telefon.

Pe acelaşi subiect

Gabriela Ciocioană, IPJ Mehedinţi: Ulterior, mama acestuia, folosindu-se de o aplicație instalată pe telefonul lui, găsindu-l în curtea fostei maternități, cu răni vizibile la nivelul capului.

Nimeni nu l-a văzut. Clădirea fostei maternităţi e o ruină, abandonată de mulţi ani şi nepăzită de nimeni. Locul e cunoscut printre adolescenţi drept un refugiu unde îşi pot petrece timpul nesupravegheaţi. 

Ovidiu Telegescu, psiholog: A premeditat. Unde să-mi strig durerea? Unde să-l fac pe celălalt să se simtă vinovat, cu ghilimele, decât în locuri pe care le frecventăm de obicei? 

Adolescentul s-ar fi certat cu prietena lui. Colegii de şcoală spun însă că în urmă cu doar câteva zile, Ioan şi iubita lui, o copilă de 12 ani, păreau fericiţi. 

Colegi: Erau foarte bine. I-a şi dat mesaj înainte de...Da, i-a scris te iubesc şi pe urmă s-a aruncat. Nu are vină fata. 

Clădirea fostei maternităţii a devenit loc de doliu pentru prietenii lui.

Colegi: Mi-a fost cel mai bun prieten. Ieşeam pe afară, vorbeam. 

Şi familia băiatului e înmărmurită de durere şi şoc. Fiu de preot, Ioan era elev în clasa a opta la secţia de muzică a unui liceu din oraş. Un copil silitor, cu rezultate bune la concursuri şi olimpiade şcolare. 

Lorri Stanciu, directorul liceului: Un gest necugetat, inexplicabil pentru noi. Nu a fost la consiliere psihologică, un copil care părea că este fără probleme. 

Psihologii avertizează că efectele izolării din pandemie încep să se vadă. Adolescenţii au fost grav afectaţi emoţional şi apropiaţii trebuie să fie atenţi dacă li se schimbă comportamentul, sunt mai puţin sociabili sau trişti fără motiv, moment în care e indicat să apeleze la ajutorul specialiştilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Ultimul mesaj pe care Ioan i l-a trimis iubitei sale de 12 ani, înainte de a se arunca în gol. Trupul băiatului de 13 ani a fost găsit chiar de mama sa