Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Ultimul tău dans nu trebuia sa fie ăsta! Drum lin!" Alexandru Vereb, un dansator român, a murit la doar 31 de ani în Londra. Inima lui nu a mai putut să bată

31 de ani, o viaţă în faţa ochilor, mult talent şi multe vise. Dar inima lui a refuzat să mai bată. Alexandru Vereb, un dansator român, s-a stins din viaţă în Londra, duminică 29 octombrie.

de Monica Palade

la 30.10.2023, 09:42

Se confrunta de ceva timp cu probleme de sănătate, iar în urmă cu o săptămână făcuse o operaţie la inimă, însă se pare că au apărut complicaţii.

Abia împlinise 31 de ani 

Alexandru Verev s-a născut în Arad, iar împreună cu Dorian și Maura Cosma au înfiinţat trupa Doma Art. Vestea morţii i-a şocat pe toţi cei dragi. Mai ales că pe 27 octombrie abia îşi aniversase ziua de naştere. Era descris de cei dragi ca fiind optimist, abiţios, talentat şi zâmbitor.

Mesaje emoţionante au fost postate pe reţelele de socializare. „Ca un fulger a venit această veste…. Fostul nostru dansator, un prieten si un suflet generos ne-a părasit mult prea devreme. Alexandru Vereb vei rămâne mereu in inimile și-n amintirile noastre așa cum îti placea să fii: ambițios, zâmbitor și optimist. Rămas bun suflet drag! Condoleanțe familiei! Deși drumurile vieții te-au dus pe alte scene, tu niciodată nu ai uitat locul de unde ai plecat… Ultimul tău dans nu trebuia sa fie ăsta! Drum lin, Alexutz!”, au scris cei DOMA ART.

Pe acelaşi subiect

„VEREB ALEXANDRU.

- Membru Oficial al Echipei de Dans NINE TEENS !!! - Un Suflet Pur un Copil foarte Sociabil si Prietenos !!!

- Ramas Bun fratioare …

- Dumnezeul te odihneasca in pace …”.

„Of, Doamne! Drum lin, Alexandru Vereb!” „OMG nu creeeed! Un băiat atât de tânăr, talentat , sufletist, carismatic etc....Sincere condoleanțe! Dumnezeu sa il odihneasca!”, „Condoleanțe....cuvintele nu sunt suficiente în aceste momente....”

„Nu pot să cred…Drum lin spre cer, suflet drag!” „Dumnezeu să îl ierte si să îl odihnească în pace.” „Drum lin si sincere condoleanțe familiei”, „Dumnezeu să-i primească sufletul în Lumină!”, sunt doar câteva din mesaje.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Ultimul tău dans nu trebuia sa fie ăsta! Drum lin!" Alexandru Vereb, un dansator român, a murit la doar 31 de ani în Londra. Inima lui nu a mai putut să bată