Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Petiţie online contra ultimului update la Snapchat, semnată de peste 1 milion de oameni

Mai mult de un milion de persoane au semnat deja o petiție online prin care cer anularea modificărilor aduse de ultimul update al aplicației Snapchat.

de Redactia Observator

la 16.02.2018 , 13:24

O petiţie contra ultimului update al aplicaţiei Snapchat a strâns peste 1 milion de semnături - Reuters

Mai mult de un milion de persoane au semnat deja o petiție online prin care cer anularea modificărilor aduse de ultimul update al aplicației Snapchat. Şi vedetele urăsc noua versiune.

Ultima actualizare a aplicaţiei Snapchat, abia lansată săptămâna trecută, separă conținutul și interacțiunile cu prietenii de conţinutul media, cu ştiri.

Fanii aplicației cer celor Snapchat să revină la "vechea faţă", cu tot cu elementele de bază, numeroşi utilizatori catalogând modificările ca fiind "enervante".

Articolul continuă după reclamă

"Mulți utilizatori au descoperit că update-ul nu a făcut ca aplicația să fie mai ușor de folosit", scrie în petiția. Totodată, "există un nivel general de îngrijorare în rândul utilizatorilor și mulți au decis să utilizeze pași riscanți pentru a reveni la vechiul Snapchat", scrie Sky News.

Aplicaţia Snapchat este populară şi în rândul vedetelor, care nu au rămas indiferente faţă de modificările aduse de ultima actualizare.

Supermodelul Chrissy Teigen, soţia cântăreţului John Legend, şi-a exprimat nemulţumirea postând pe Twitter o întrebare: "Câți oameni trebuie să urască o actualizare pentru a fi reconsiderată?".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Petiţie online contra ultimului update la Snapchat, semnată de peste 1 milion de oameni