Antena Meniu Search
x

Șoferul unei mașini cu volan pe dreapta a produs un accident soldat cu doi morți și patru răniți (Video)

Tragedie de plan roşu pe o şosea din Vaslui, seara trecută! Un şofer, aflat în maşină cu soţia şi cei doi copii mici, a efectuat o manevră riscantă la volan care i-a condus familia spre moarte. Fetiţa sa de aproape patru ani a pierit pe loc. În accident a murit şi un tânăr de 27 de ani.

de Redactia Observator

la 27.10.2020, 21:31

Vezi și
  • Șoferul vinovat de producerea accidentului și-a pierdut fetița de patru ani.
  • Un alt tânăr de 27 de ani a murit în accidentul produs în Vaslui.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Imagini dramatice pentru martori, dar şi pentru salvatori pe Drumul European 581. Trei maşini în care se aflau şase oameni au ajuns mormane de fiare.

Martor: Am observat în şanţ o maşină ruptă în două. Erau doi copii mici. Părinţii, tatăl era inconştient, mama-nu ştiu dacă mai trăieşte. Copilul, băiatul, răspundea, plângea, fata n-avea niciun semn. 

Cinci ambulanțe SMURD şi trei Salvări au ajuns la locul accidentului. Pentru o fetiţă de trei ani şi opt luni şi pentru un tânăr de 27 de ani medicii nu au mai putut face nimic. 

"Doamne! Ia uite maşina în ce hal e! Băi, frate! N-am băut nimic, n-am nimic! Uită-te şi tu!", sunt strigătele disperate ale şoferului vinovat de producerea accidentului. 

Bărbatul e şocat, nu-şi mai aduce aminte nimic. În impact, toată familia a fost aruncată din maşină. Fetiţa sa zace fără suflare, soţia este inconştientă, iar băieţelul lor de numai nouă luni e rănit şi el grav. 

Medicii au reuşit să salveze bebeluşul şi pe mama acestuia. Femeia, însă, a fost transferată de urgenţă, astăzi, la Iaşi. Rănit grav în accident a fost un alt bărbat de 54 de ani, şi el tot şofer. 

Totul s-a întâmplat după ce tatăl celor doi copii, care conducea o maşină cu volan pe dreapta, a vrut să facă o depăşire pe şoseaua cu linie continuă. A văzut în ultima clipă că un autoturism venea din sensul opus, iar când a vrut să revină pe bandă, a tras brusc de volan şi a lovit violent autoturismul care circula regulamentar în faţa sa, care a ricoşat pe contrasens într-o altă maşină. 

În impact, autoturismul familiei cu cei doi copii s-a răsturnat pe câmp la câteva zeci de metri distanţă. 

Operatiunea de descarcerare şi extragere a victimelor a durat aproximativ o oră și jumătate.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Șoferul unei mașini cu volan pe dreapta a produs un accident soldat cu doi morți și patru răniți (Video)