Antena Meniu Search
x

Video Un adolescent a lăsat pe jantă zeci de maşini în Constanţa, după ce a văzut un documentar. Băiatul le lăsa proprietarilor mesaje la ştergătoare

A fost identificat individul care a distrus mai multe maşini într-un cartier din Constanţa luna trecută. Este vorba despre un adolescent de 16 ani. Iar poliţiştii au descoperit că acesta avea mai multe pliante ce conțineau informații cu privire la motivele pentru care a dezumflat pneurile vehiculelor. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 04.03.2024, 14:26

Vezi și

Adolescentul de 16 ani spune că în luna decembrie a văzut un documentar difuzat în Marea Britanie, prin care se atrăgea atenţia că SUV-urile poluează aşa că a decis să ia măsuri. 

Astfel, a dezumflat cauciucurile mai multor maşini puetrnice, de tip 4x4, situate într-un cartier de lux de la malul mării. 

Adolescentul ar fi vandalizat 42 de maşini

Tânărul a lăsat şi un mesaj pe ştergătoarele autovehiculelor, prin care îi informa pe proprietari să nu se supere că le găsesc vandalizate, pentru că poluează foarte mult. El spune că a vandalizat 42 de maşini, însă proprietarii nu au depus plângere la poliţie.

Pe acelaşi subiect

Adolescentul a fost descoperit întâmplător, pe o stradă din Constanţa, a încercat să fugă, dar a fost prins de poliţişti, iar agenţii l-au percheziţionat şi au găsit aceleaşi pliante pe care tânărul le pusese în parbrizele maşinilor. Acum, s-a ales cu dosar penal pentru distrugere.

"La data de 2 martie a.c., în jurul orei 02.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au depistat, pe strada Mihai Eminescu, o persoană cu un comportament suspect.

S-a procedat la legitimarea și identificarea acesteia, stabilindu-se că este vorba de un minor, de 16 ani. Cu ocazia efectuării controlului corporal, asupra acestuia au fost descoperite mai multe pliante ce conțineau informații cu privire la motivele pentru care sunt dezumflate pneurile vehiculelor de tiv S.U.V. și 4x4. În urma cercetărilor efectuate, a rezultat că, în luna februarie a.c., minorul ar fi dezumflat pneurile mai multor vehicule parcate în municipiul Constanța, cu scopul de a reduce poluarea. Cercetările în cauză continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere", au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un adolescent a lăsat pe jantă zeci de maşini în Constanţa, după ce a văzut un documentar. Băiatul le lăsa proprietarilor mesaje la ştergătoare