Antena Meniu Search
x

Un adolescent din Brăila a intrat peste o femeie în casă, a bătut-o, a încercat să o violeze şi apoi a fugit cu 1000 de lei. Tânărul a fost arestat

Caz şocant petrecut într-o localitate din Brăila. O femeie a fost atacată în propria casă de un minor care a încercat să o violeze, iar apoi a fugit cu suma de 1000 de lei.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 19.07.2022, 18:32

Femete agresată de un tânăr în propria casă
Femete agresată de un tânăr în propria casă - Shutterstock - foto ilustrativ

Incidentul a avut loc duminică, 17 iulie, în jurul orei 15:00, în localitatea Galbenu. Tânărul a sărit gardul în curtea locuinţei, a mers în interiorul casei, la victimă, şi a început să o lovească, încercând chiar să o şi violeze.

Pentru că nu a reuşit să comită fapta, tânărul a folosit acte de constrângere fizică şi psihică, şi i-a sustras femeii din locuinţă suma de 1000 lei, după care a fugit. 

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii incidentului. Luni, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei au solicitat Judecătoriei Făurei luarea măsurii arestării preventive faţă de agresor.

Ce spun autorităţile brăilene

Pe acelaşi subiect

"  În după amiaza zilei de 17.07.2022, în jurul orei 1500, inculpatul a pătruns prin escaladarea gardului în curtea locuinţei persoanei vătămate, din comuna Galbenu, judeţul Brăila, a  exercitat asupra acesteia acte de violenţă fizică pentru a o supune unui raport sexual, după care, folosind acte de constrângere fizică şi psihică, i-a sustras din locuinţă suma de 1000 lei.

    Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale.

Menţionăm că începerea urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă sunt etape ale procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un adolescent din Brăila a intrat peste o femeie în casă, a bătut-o, a încercat să o violeze şi apoi a fugit cu 1000 de lei. Tânărul a fost arestat