Antena Meniu Search
x

UN AN DE LA COLECTIV. Răspunsul UIMITOR dat de ministrul Sănătăţii la întrebarea ce s-ar întâmpla acum cu răniţii în cazul unei tragedii ca cea din Colectiv

UN AN DE LA COLECTIV. Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat, joi, că, în cazul în care s-ar întâmpla o tragedie similară celei de la Colectiv, pacienţii vor fi trimişi în străinătate, în spitalele din ţară putându-se conta pe tratarea a 10-20 de pacienţi.

UN AN DE LA COLECTIV. Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat, joi, că, în cazul în care s-ar întâmpla o tragedie similară celei de la Colectiv, pacienţii vor fi trimişi în străinătate, în spitalele din ţară putându-se conta pe tratarea a 10-20 de pacienţi.

UN AN DE LA COLECTIV. “Facem ce ar fi trebuit să facem şi anul trecut, trimitem pacienţii în străinătate. Contăm pe tratarea a 10-20 de pacienţi în România", a spus ministrul Sănătăţii, la conferinţa cu tema "Criza sistemului medical românesc. Accesul pacienţilor la tratament", organizată de News.ro.

UN AN DE LA COLECTIV. În urma incendiului din 30 octombrie 2015 şi-au pierdut viaţa 64 de persoane, dintre care 27 în noaptea tragediei şi 37 ulterior, în spitale din Bucureşti şi din străinătate, printre aceştia fiind fotografi, artişti, olimpici şi studenţi străini.

UN AN DE LA COLECTIV. Alte aproape 100 de persoane care au suferit arsuri grave au fost internate în spitale din Capitală, iar 46 dintre acestea au fost transferate ulterior la clinici din străinătate, unde 11 au decedat.

UN AN DE LA COLECTIV. Guvernul a decis, miercuri, prelungirea cu doi ani a posibilităţii decontării tratamentelor pentru victimele tragediei din clubul Colectiv care se tratează în străinătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » UN AN DE LA COLECTIV. Răspunsul UIMITOR dat de ministrul Sănătăţii la întrebarea ce s-ar întâmpla acum cu răniţii în cazul unei tragedii ca cea din Colectiv