Antena Meniu Search
x

Video Un antreprenor a păgubit mai mulţi clienţi cu un milion de lei şi a dispărut: le promitea case, lângă Bucureşti. A fost prins de poliţişti în cele din urmă

Un milion de lei, este suma pe care un cunoscut antreprenor a primit-o de la mai mulţi oameni, cărora le-a promis că le va construi case lângă Bucureşti, la Corbeanca. Timp de doi ani, bărbatul a încheiat contract după contract, doar că atunci când a venit rândul  să își onoreze promisiunea, a dispărut.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 16.02.2022, 20:25

Vezi și

Bărbatul în vârstă de 54 de ani, un cunoscut antreprenor din domeniul IT, dar şi al construcţiilor, le promitea oamenilor că le va construi case în zona Corbeanca şi le cerea la schimb anumite sume de bani. În perioada 2015 - 2017, atunci când a închiriat cu aceştia mai multe contracte de vânzare-cumpărare. Pentru a-i convinge, el le oferea clienţilor diferite reduceri şi bonusuri pentru cei care acceptau să cumpere şi terenuri în vecinătate.

Când achitau sumele integral, antreprenorul dispărea complet. În acest fel a reuşit să strângă peste un milion. Falsul vânzător a fost reţinut marţi, 15 februarie, de poliţişti. El este acum cercetat sub control judiciar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un antreprenor a păgubit mai mulţi clienţi cu un milion de lei şi a dispărut: le promitea case, lângă Bucureşti. A fost prins de poliţişti în cele din urmă