Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un băiat de 14 ani, singurul supravieţuitor al tragediei din Neamţ. Întreaga familie a pierit sub ochii lui, în drumul de la pelerinajul Sfintei Parascheva

Sfârşit cumplit pentru o familie care se întorcea de la pelerinajul închinat Sfintei Cuvioase Parascheva. Doi soţi, băiatul lor în vârstă de 9 ani, şi un nepot cu doi ani mai mare au pierit într-un grav accident petrecut pe Drumul European E85. Singurul din familie care a supravieţuit este băiatul mai mare al celor doi soţi care are 14 ani şi a fost dus cu elicopterul la spital. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 13.10.2022, 17:22

Vezi și

Băiatul de 14 ani este internat la spitalul din Roman, în stare stabilă. Pacientul are multiple traumatisme craniene, dar medicii speră să se refacă. 

În acelaşi timp, la spital a ajuns şi şoferul de pe autoutilitară, un bărbat din judeţul Prahova. 

Din păcate însă, pentru tatăl în vârstă de 35 de ani, mama de 30 de ani, fratele de 9 ani şi verişorul de 11 ani al băiatului care a supravieţuit nu s-a mai putut face nimic. 

Au ajuns la locul tragediei, azi-noapte în jurul orei 3:30 mai multe echipaje de la SMURD şi Ambulanţă dar şi echipaje ale poliţiştilor. Au fost scoase cele patru persoane inconştiente din autoturism, au început manevrele de resuscitare, însă fără niciun rezultat. 

Pe acelaşi subiect

O familiea întreagă a pierit sub ochii copilului de 14 ani

Se pare că întreaga familie se întorcea de la pelerinajul de la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva,  de altfel, în ceea ce a mai rămas din autoturism s-a şi găsit o icoană cu Sfânta Parascheva.

Accidentul ar fi fost produs chiar din cauza bărbatului de 35 de ani, cel din autoturism care la ieşirea de pe un drum secundar pe drumul E85 nu s-ar fi asigurat corespunzător. Impactul a fost atât de puternic încât maşina a fost aruncată în afara părţii carosabile.  

Potrivit cunoscuţilor acestei familii, se pare că bărbatul suferise un accident în urmă cu doar câteva zile şi se deplasa cu dificultate din cauza unei probleme la picioare. Poliţiştii continuă ancheta în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un băiat de 14 ani, singurul supravieţuitor al tragediei din Neamţ. Întreaga familie a pierit sub ochii lui, în drumul de la pelerinajul Sfintei Parascheva