Antena Meniu Search
x

Video Un băiat de 15 ani a dispărut în apele Mureșului, sub ochii prietenilor. Ar fi vrut să îşi cureţe ghetele, s-a dezechilibrat şi a căzut în apă

Un adolescent de 15 ani a dispărut aseară în apele râului Mureş, într-o zonă în care curenţii sunt foarte puternici. Băiatul ieşise să se joace cu doi colegi de clasă pe malul râului, iar într-o clipă de neatenţie a alunecat şi a căzut în apă. 24 de pompieri militari l-au căutat ore-n şir, atât pe uscat, cât și pe apă, dar n-au reuşit să-l găsească. În această dimineaţă, căutările au fost reluate.  

de Redactia Observator

la 28.11.2022, 08:13

Vezi și

Băiatul de 15 ani ieşise cu doi colegi de clasă la joacă, pe malul râului Mureş. Au mers până în apropierea pontonului din cartierul Partoş, din Alba Iulia, unde, după ce s-au distrat preţ de câteva ore, adolescentul ar fi vrut să îşi cureţe ghetele şi s-a apropiat mai mult de râu. Într-o clipă de neatenţie, s-a dezechilibrat şi a căzut în apă. Cu ultimele puteri băiatul a strigat după ajutor, însă în doar câteva clipe acesta a dispărut în larg, chiar sub ochii prietenilor săi. 

Gabriel Pleşa, primar Alba Iulia: Ei spun că a stat la suprafaţă 10 - 15 secunde, după care nu l-au mai văzut. Obișnuiau să vină aici. Obişnuiau să se ducă şi la Teleac, să facă filmuleţe şi alte lucruri.

Speriaţi, cei doi au sunat la 112, iar echipajele salvare au început imediat căutările. 

Ovidiu Costea, ISU Alba: Intervenim în momentul de faţă, la faţa locului cu 24 de pompieri. De asemenea, pe râu sunt două bărci de căutare salvare, iar de pe mal acţionează aproximativ 20 de pompieri. Facem un efort şi sperăm ca în cel mai scurt timp să găsim persoana care a căzut în apă. 

Pe acelaşi subiect

Băiatul nu știa să înoate

Apa are o adâncime de aproximativ doi-trei metri, iar băiatul nu ştia să înoate. 

Nicolae Albu, prefectul judeţului Alba: Trebuie să avem grijă unde ne lăsăm copiii. Trebuie să avem grijă să nu intrăm în locuri periculoase. O joacă se poate transforma în ceva rău. 

Mai multe echipe de pompieri l-au căutat pe minorul dispărut în apele râului până târziu, în noapte, însă n-au reuşit să-l găsească.

În această dimineaţă, pompierii au reluat căutările, ajutaţi şi de echipe de scafandri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un băiat de 15 ani a dispărut în apele Mureșului, sub ochii prietenilor. Ar fi vrut să îşi cureţe ghetele, s-a dezechilibrat şi a căzut în apă