Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat a jefuit o bancă, în Bucureşti, doar cu o hârtie pe care scria: "Ai 10 secunde să-mi dai banii, altfel te tai"

Un bărbat a furat 10.000 de lei dintr-o agenţie BRD, folosind doar un o bucată de hârtie pe care i-a dat-o casierei, pe care scria: "Ai 10 secunde sa-mi dai banii, altfel te tai".

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 18.11.2020, 12:29

Vezi și
  • Casiera i-a dat toţi banii din sertar după ce a citit biletul
  • A fost acţionat butonul de panică

UPDATE: Autorul jafului a fost prins. Încă mai avea o parte din bani asupra lui

Tânăra a acţionat butonul de panică şi i-a dat bărbatului toţi banii din sertar. Unitatea nu avea paznic, iar până au venit agenţii de pază, hoţul plecase deja.

Ofiţerii Poliţiei Capitalei au ajuns imediat la faţa locului. Angajaţilor li s-au pus mai multe întrebări, iar criminaliştii au luat probe din interior. Foaia de hârtie cu mesajul de ameninţare va fi analizată în laborator. Se pot face chiar şi expertize grafologice şi se va verifica dacă în bazele de date mai există un scris de mână asemănător.

Poliţia Capitalei: "Astăzi, în jurul orei 10.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un sediu bancar din sectorul 2 a pătruns un bărbat, care a ameninţat una dintre casierie şi a reuşit sustragerea sumei de 10.000 de lei. Bărbatul a reuşit să fugă înainte de declanşarea sistemului de alertare prin acţionarea butonului de panică"

Ameninţarea a fost realizată prin intermediul unui bilet de hârtie, pe care era scris un mesaj uşor analfabet: "Ai 10 secunde să scoţi banii din sertar... Dacă te conformez ajungi acasă cu bine. Dacă faci un pas greşit te tai"

Nicio persoană nu a fost rănită, a mai transmis Poliţia.

Cercetările au fost preluate de Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, în vederea identificării bărbatului şi recuperării prejudiciului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un bărbat a jefuit o bancă, în Bucureşti, doar cu o hârtie pe care scria: "Ai 10 secunde să-mi dai banii, altfel te tai"