Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Botoşani a plătit 4.000 de euro pentru un permis de conducere fals. Cum l-au prins poliţiştii

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost prins de poliţiştii de frontieră din Botoşani cu un permis de conducere fals, pentru care a plătit suma de 4.000 de euro, au anunţat, vineri, reprezentanţii Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Botoşani, informează Agerpres.

de Redactia Observator

la 10.03.2023, 12:08

Un bărbat din Botoşani a plătit 4.000 de euro pentru un permis de conducere fals. Cum l-au prins poliţiştii
- Shutterstock

Potrivit acestora, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au oprit, joi, în localitatea Poiana, un bărbat care conducea un autoturism înmatriculat în România şi care a prezentat documentul fals.

"Bărbatul a prezentat la control un permis de conducere cu însemnele autorităţilor române, având imprimate datele şi fotografia acestuia, care a trezit suspiciuni poliţiştilor de frontieră în ceea ce priveşte autenticitatea. Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au stabilit că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals, iar bărbatul nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce. Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a procurat permisul de conducere prin intermediul unui cunoscut, contra sumei de 4.000 de euro", au precizat oficialii STPF.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals, uz de fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Botoşani a plătit 4.000 de euro pentru un permis de conducere fals. Cum l-au prins poliţiştii