Antena Meniu Search
x

Victima cu arsuri pe jumătate din corp după explozia de la Botoşani nu are loc în niciun spital din Capitală

Explozia care a distrus un bloc din Botoşani scoate la iveală situaţia tragică din sistemul de sănătate. Un bărbat grav rănit nu are loc în niciun spital din Capitală, deşi are arsuri profunde pe jumătate din corp.

Vezi și

Explozia care a distrus un bloc din Botoşani scoate la iveală situaţia tragică din sistemul de sănătate. Un bărbat grav rănit nu are loc în niciun spital din Capitală, deşi are arsuri profunde pe jumătate din corp.

Explozia a avut o putere atât de mare, încât a desprins balconul de la etajul 2 şi a mutat din loc pereţii apartamentelor. Uşile de la intrare, mobila, televizoarele şi geamurile au zburat în toate părţile.

Deflagraţia s-a produs în apartamentul unui bărbat de 71 de ani.

Are arsuri grave pe mai bine de jumătate din piele. Trebuia transferat de urgenţă la un spital specializat în tratarea arsurilor, dar nicăieri în ţară nu s-au găsit locuri la reanimare.

Pe acelaşi subiect

Abia astăzi, a fost transferat cu elicopterul la un spital din Iaşi, unde medicii încearcă să-l salveze.

Uşa apartamentului său a fost aruncată de suflul exploziei peste o femeie, care stă vizavi şi tocmai se pregătea să intre în casă. Şi ea e acum în stare gravă.

Printre cei care au ajuns la spital este şi un copil de 11 ani, peste care au căzut dulapurile. O femeie şi un tânăr care mergeau pe trotuar au fost şi ei răniţi de bucăţile de tencuială. Astăzi, autorităţile s-au întors la blocul distrus. Au stabilit că totul a fost provocat de scăpări de gaze la aragaz. Locatarii au fost lăsaţi să intre în apartamente, numai pentru câteva minute, cât să-şi recupereze câteva lucruri.

Abia luni vor afla dacă se vor mai întoarce sau nu acasă. Specialiştii în construcţii vor stabili dacă a fost afectată structura de rezistenţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Victima cu arsuri pe jumătate din corp după explozia de la Botoşani nu are loc în niciun spital din Capitală