Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un bărbat înţepat de viespe a murit sub ochii prietenului său, într-o livadă de mere din Alba. "I-am zis: Dormi? Când m-am dus era mort"

Sfârşit cumplit pentru un bărbat de 49 de ani din judeţul Alba! Acesta a murit după ce a fost înţepat de o viespe şi ar fi intrat în şoc anafilactic. În momentul tragediei, victima era la cules de mere împreună cu un prieten. Acesta a fost şi cel care a dat alarma imediat după ce a observat că amicul lui nu mai respiră. Deşi medicii l-au resuscitat zeci de minute, bărbatul nu a putut fi readus la viaţă.

de Redactia Observator

la 20.09.2024 , 09:11

Deşi tragedia care a lovit fulgerător pare să fie din cauza unui şoc anafilactic, cauza morţii bărbatului de 49 de ani nu este deocamdată confirmată. Victima îşi chemase cel mai bun prieten la cules de mere în livada familiei. La un moment dat însă, o viespe l-a înţepat.

"Face: M-a muşcat. Se freca aşa după cap. Nu l-am băgat în seamă", povesteşte prietenull victimei.

Bărbatul a murit în doar câteva clipe 

Vezi și

În câteva clipe însă, acestuia i s-a făcut rău şi s-a asezat pe iarbă pentru a se odihni. Bărbatul nu a bănuit nicio clipă că o simplă înţepătură îi poate fi fatală. 

Pe acelaşi subiect

"Când m-am întors: Bă, tu chiar atât stai? Era pe spate. I-am zis: Dormi? Când m-am dus era mort", povesteşte prietenul.

Victima ar fi intrat în şoc anafilactic, iar în lipsa unei seringi cu epinefrină, simptomele alergiei la veninul insectei i-au adus rapid sfârşitul. Amicul bărbatului a sărit într-un suflet să-i ofere primul ajutor. 

"L-am tot apăsat aşa pe piept. Am văzut că nu mai e nimic. Am sunat la 112", spune el.

Din păcate, nici eforturile medicilor nu au reuşit să-l readucă pe bărbat la viaţă. Trupul neînsufleţit a fost transportat la serviciul de medicină legală din Alba Iulia pentru a stabilii cauza producerii acestei nenorociri. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Un bărbat înţepat de viespe a murit sub ochii prietenului său, într-o livadă de mere din Alba. "I-am zis: Dormi? Când m-am dus era mort"