Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Olt şi-a omorât soția, de Ziua Femeii. Fiica şi-a găsit mama moartă, înjunghiată în inimă

Nenorocire de Ziua Femeii, într-o familie din satul Șerbăneștii de Sus, comuna Șerbănești, judeţul Olt. O femeie de 68 de ani a fost omorâtă, de soțul ei, de 75 de ani.

Nenorocire de Ziua Femeii, într-o familie din satul Șerbăneștii de Sus, comuna Șerbănești, judeţul Olt. O femeie de 68 de ani a fost omorâtă, de soțul ei, de 75 de ani, în seara de 8 martie.

Bărbatul se afla în stare de ebrietate în momentul în care și-a înjunghiat mortal soția.

Soții locuiau în aceeași casă cu fiul lor și nora, iar în seara crimei aceștia erau plecați.

În ultima lună cei doi se certau mai mereu din diverse motive și vineri, profitând că sunt singuri acasă, bărbatul și-a lovit soția cu un obiect ascuțit în zona inimii.

Lovitura a fost mortală, în momentul în care echipajul de cadre medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt s-a deplasat la fața locului, aceasta fiind găsită decedată.

Tragedie, de Ziua Femeii, într-o familie din satul Șerbăneștii de Sus, comuna Șerbănești, o femeie de 68 de ani fiind omorâtă de soțul său, în vârstă de 75 de ani

Şi-a înjunghiat soţia în inimă

„Când a ajuns ambulanța, victima de 68 de ani era moartă. Femeia a fost înjunghiată mortal de soțul care era băut, aceasta prezentând o plagă foarte îngustă în zona inimii, cu puțină sângerare în exterior”, a declarat Marian Furtună, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță Olt.

Polițiștii și procurorii s-au deplasat și ei la locul crimei, pentru a face cercetări și a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragedia, scrie evenimentdeolt.ro.

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, crima s-a produs pe fondul consumului de alcool.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Olt şi-a omorât soția, de Ziua Femeii. Fiica şi-a găsit mama moartă, înjunghiată în inimă