Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un câine de 17 ani, spaima unui cartier din Suceava: a muşcat 6 oameni. Proprietara îl apără: "E sociabil, grozav de drăgăstos"

A fost agitaţie într-un cartier din Suceava unde hingherii au descins în forţă să captureze un câine de talie mică. Patrupedul în vârstă de 17 ani este spaima locuitorilor după ce a muşcat până acum 6 oameni. La solicitările disperate ale locuitorilor, câinele a fost tranchilizat, dar proprietara s-a opus capturării lui. Acum, femeia s-a ales cu dosar penal şi cu o amendă de 500 de lei.  

de Redactia Observator

la 02.10.2024 , 13:26

Din cauza lui Codin, proprietarii au plătit bani grei pe amenzi şi s-au pus rău cu vecinii. După ce ieri a muşcat o femeie care a ajuns la spital, astăzi hingherii au cedat sesizărilor şi au pornit pe urmele lui. L-au găsit tot în stradă şi l-au tranchilizat. 

"De ce să îl luaţi? E câinele meu, nu îmi luaţi câinele. Vino la mama! Hai cu mine acasă!", spunea proprietara câinelui când au apărut hingherii.

Au urmat zeci de minute de negociere, dar proprietara nu a cedat. 

Vezi și

"Am sunat la Poliţia Animalelor. O să vină domnii de acolo, po să scrie un advertisment. Câinele era pe domeniul public în momentul tranchilizării", a declarat Rusu Radu, reprezentant firma de ecarisaj. 

Reprezentant Poliţia Animalelor: O să fie dus la adăpost. Nu îl omoară nimeni.

Proprietar: Nu o să fie dus, că el nu stă acolo. El moare. 

Reprezentant Poliţia Animalelor: Dacă va mai sta pe stradă, în următoarea oră va fi din nou tranchilizat şi va fi dus, până la urmă, la adăpostul pentru câini fără stăpân. 

Câinele a muşcat 6 oameni

La cei 17 ani ai săi, Codin a terorizat un întreg cartier. A băgat spaima în mai mulţi vecini, care preferă să îl ocolească. 

"Venea lătrând spre mine, m-am oprit, am vorbit cu el să îl liniştesc. A dat de înţeles că nu îmi face nimic, apoi a venit din lateral şi m-a muşcat agresiv. Dacă era un copil, nu ştiu ce se putea întâmpla", povesteşte victima.

"Mergea cu o colegă, a sărit la colega ei prima dată. Ea s-a ferit, apoi a sărit la fata mea. A muşcat-o de picior. Am mers la Poliţie, la spital în primul rând, tratament. Din senin. Câinele umblă singur pe drumuri. Am făcut plângere la poliţie, nu se iau măsuri", povesteşte mama victimei.

"Şoţia venea seara de la serviciu. S-a repezit la ea, noroc că avea genta şi sacoşa. I-a rupt doar sacoşa. Nepotului meu îi este frică să vină la mine din cauza acelor câini", spune un alt localnic. 

Proprietara lui Codin, în schimb, este de altă părere. 

"L-a lovit cu băţul şi câinele s-a apărat. Şi când a dat să fugă, câinele la prins de picior pentru că l-a agresat. E un câine sociabil, prietenos. E grozav de drăgăstos, dar, ca orice animal, se apără când este lovit", spune proprietara câinelui. 

Câinele are deja reputaţie de recidivist. Animalul a mai fost şi în trecut capturat şi dus la adăpost, dar proprietarii l-au luat de fiecare dată acasă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Un câine de 17 ani, spaima unui cartier din Suceava: a muşcat 6 oameni. Proprietara îl apără: "E sociabil, grozav de drăgăstos"