Antena Meniu Search
x

Un constănţean "a confundat" parcarea cu pista de raliuri. Cât l-a costat pasiunea periculoasă

Drifturi plătite foarte scump, în Constanţa! 1.000 de lei este amenda pe care a primit-o un şofer care a confundat o parcare din apropiera plajei Modern, cu o pistă de raliu.  

de Redactia Observator

la 14.03.2024, 09:08

Vezi și

Tânărul teribilist a fost filmat de o cameră de supraveghere în timp ce face manevre de derapare şi întoarceri bruşte în jurul a două maşini parcate, după care pleacă.

Pentru că locul era monitorizat de poliţia locală, nu a durat mult până când, în baza imaginilor filmate, un echipaj l-a găsit pe şi l-au amendat cu 1.000 de lei. 

Ce spune Poliţia

"Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au surprins cu ajutorul acestor camere un autovehicul al cărui conducător efectua cu intenție manevre de derapare, întoarceri bruște, în parcare amenajată în apropierea plajei Modern.  Această faptă reprezenta un pericol pentru conducătorul de autovehicul dar și pentru celelalte persoane aflate în zonă fiind necesară direcționarea unui echipaj în zonă pentru verificări și măsuri, conform competențelor.

Pe acelaşi subiect

Această intervenție a fost posibilă ca urmare a monitorizării camerelor video în dispeceratul poliției locale precum și a intervenției unui echipaj de poliție locală în zonă.

În consecință, a fost dispusă măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de de 1000 lei, conform prevederilor HCL Constanța nr. 77/2021. Este important să subliniem că polițiștii locali monitorizează în permanență întreaga rază administrativ-teritorială a municipiului Constanța și iau măsuri împotriva celor care încalcă legislația în vigoare", au transmis oamenii legii.

Drifturi cu BMW-ul într-un sens giratoriu din Oradea

Un şofer teribilist a fost filmat în timp ce făcea drifturi într-un sens giratoriu din apropierea Sălii Polivalente din Oradea. Aflat la volanul unui autoturism, bărbatul nu a ţinut cont de regulile de circulaţie, dar nici de viaţa oamenilor din jur. Incidentul s-a petrecut în luna noiembrie.

Profitând că strada era liberă, acesta s-a învârtit de câteva ori în jurul sensului giratoriu, fără să îşi dea seama că ar putea scăpa oricând maşina de sub control şi ar fi putut lovi pietonii care asistau ca la spectacol la întreaga scenă. Imaginile filmate de un martor au ajuns pe Internet, iar poliţiştii s-au autosesizat. Şoferul a fost amendat cu 725 de lei şi a rămas fără carnet timp de 30 de zile.

Potrivit legii, şoferilor le este interzis să adopte un comportament agresiv în trafic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un constănţean "a confundat" parcarea cu pista de raliuri. Cât l-a costat pasiunea periculoasă