Antena Meniu Search
x

Foto Un copilaş de 3 ani a scăpat nevătămat, după ce maşina în care se afla cu mama şi tatăl s-a înfipt într-un cap de pod. Grija părinţilor i-a fost "înger păzitor"

Un copil de trei ani a scăpat nevătămat pentru că era fixat în scaun pentru copii, după ce mașina în care se afla alături de părinții săi a intrat într-un cap de pod. Mama sa, care a rămas încarcerată, a fost extrasă de pompieri. Părinții au suferit politraumatisme.

de Redactia Observator

la 24.09.2023, 15:20

Accident la Tureac
Accident la Tureac

„Un echipaj de pompieri cu autospeciala de descarcerare şi trei ambulanțe (două SMURD și una SAJ Bistrița - Năsăud) sunt direcționate în aceste momente la un accident rutier produs pe raza localității Tureac. Din primele informații, un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod. În autoturism se aflau trei persoane, dintre care una este încarcerată, afirmativ în stare de semiinconstientă”, anunță ISU Bistrița.

Familia, rănită în accident 

Echipajele de intervenție au găsit la locul solicitării trei victime - bărbat, femeie și un copil în vârstă de aproximativ 3 ani, relatează Mediafax. Femeia a fost extrasă de către pompierii care încadrează echipajul de descarcerare, prezintă politraumatisme prin accident rutier. Politraumatisme prezintă și șoferul.

„În urma primei evaluări, copilul nu prezintă mărci traumatice vizibile (era fixat în scaun pentru copii). După stabilizarea victimelor care au nevoie de îngrijiri medicale, vor fi transportați la UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri medicale suplimentare (toata familia)”, precizează ISU Bistrița.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un copilaş de 3 ani a scăpat nevătămat, după ce maşina în care se afla cu mama şi tatăl s-a înfipt într-un cap de pod. Grija părinţilor i-a fost "înger păzitor"