Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un echipaj de poliţie a plonjat cu maşina într-o râpă adâncă de peste 10 metri. Tinerii agenţi erau în misiune (Video)

Un accident mai puţin obişnuit a avut loc în această dimineaţă pe drumul judeţean Reşita - Grădinari. O autospecială a Poliţiei Oţelu Roşu a ajuns într-o râpă din cauza drumului alunecos.

de Redactia Observator

la 27.11.2019 , 20:19

Autoturismul rula dinspre Reşita spre Lupac, Un echipaj de poliţie a plonjat cu maşina într-o râpă adâncă de peste 10 metri. Tinerii agenţi erau în misiune - Observator.tv

Un accident mai puţin obişnuit a avut loc în această dimineaţă pe drumul judeţean Reşita - Grădinari. O autospecială a Poliţiei Oţelu Roşu a ajuns într-o râpă din cauza drumului alunecos.

Maşina rula dinspre Reşiţa spre Lupac, iar în momentul în care a ajuns într-o curbă foarte strânsă, autoturismul a alunecat în râpă la o diferență de nivel de peste 10 metri. 

La volan se aflau doi poliţişti tineri, care din fericire, nu au fost răniți.

Articolul continuă după reclamă

Accidentul s-a produs probabil din cauza drumului alunecos pe fondul unei ploi dese și mărunte. Autoturismul a suferit unele avarii în partea din față și pe lateral. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare pentru a stabili cauzele producerii accidentului. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul este zero.

Potrivit infocs.ro, agenţii erau în misiune şi se deplasau spre Oraviţa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Un echipaj de poliţie a plonjat cu maşina într-o râpă adâncă de peste 10 metri. Tinerii agenţi erau în misiune (Video)