Antena Meniu Search
x

Un incendiu puternic a lăsat trei familii din Capitală fără un acoperiş deasupra capului, în pragul iernii!

Focul a izbucnit, aproape de miezul nopţii, la o casă din Chitila, iar flăcările s-au extins rapid şi la alte două imobile alăturate.

Vezi și

Focul a izbucnit, aproape de miezul nopţii, la o casă din Chitila, iar flăcările s-au extins rapid şi la alte două imobile alăturate. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, însă pagubele sunt însemnate.

Era aproape miezul nopţii când locuitorii de pe strada Sălcuţei din Chitila au zgomotul puternic al unei explozii.

O vilă ardea, iar focul ameninţa să cuprindă şi alte locuinţe din apropiere. 

"Cu telefonul in mana, am inceput sa strig pe strada, am dat cu piciorul in toate portile pe care le-am nimerit, masini sa urle. Am sunat si la pompieri, tot", relatează un martor la incendiu. 

Zona a fost imediat împânzită de salvatori şi poliţişti. Pompierii au intervenit cu 7 autospeciale cu apă şi spumă dar şi o autoscară. Din fericire, nicio persoană nu fost rănită.

Radu Mareş, ISU Dealul Spirii: "Sosiţi la locul intervenţie, s-a constatat că erau afectate de incediu trei proprietăţi cu o suprafaţă totală de aproximativ 350 m pătraţi."

Pompierii au reuşit să stingă flăcările în mai puţin de două ore. Din cauza incendiului, însă, trei familii au fost nevoite să înnopteze la rude. 

Astăzi, oamenii vor reveni la locuinţe în speranţa că poate vor mai găsi bunuri neatinse de flăcări.

O primă ipoteză arată că focul ar fi izbucnit de la o centrală termică pe lemne. Cauza exactă dar şi valoarea pagubelor vor fi stabilite de ancheta celor de la ISU. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un incendiu puternic a lăsat trei familii din Capitală fără un acoperiş deasupra capului, în pragul iernii!