Meniu
Search
x

Un localnic din Piatra Neamţ şi-a făcut singur trecere de pietoni cu o găleată de vopsea lavabilă

Dorel revine în forţă şi stârneşte, evident, râsul. De această dată însă, nu e muncitor, ci un localnic din Piatra Neamţ, care şi-a făcut singur trecere de pietoni.

De Redactia Observator la 17.10.2019, 10:45
Vezi și

Dorel revine în forţă şi stârneşte, evident, râsul. De această dată însă, nu e muncitor, ci un localnic din Piatra Neamţ, care şi-a făcut singur trecere de pietoni. Pentru că nu avea pe unde să traverseze, a cumpărat o găleată de vopsea lavabilă şi s-a apucat de treabă. Ce a ieşit? O zebră nereuşită şi ilegală. Poliţiştii au luat imediat măsuri şi au chemat angajaţii de la Primărie să şteargă opera de artă, care îi deruta pe şoferi.

Inventivitatea românilor întrece câteodată orice imaginaţie. Pe o stradă din Piatra Neamţ a apărut, din senin, o zebră trasată cu bidineaua.

Din imagini se vede că autorul nu este foarte talentat. Marcajul este uşor asimetric şi nu este retuşat. Aşa că a ridicat imediat suspiciuni. Iar poliţiştii rutieri au fost chemaţi să ia măsuri.

Mocanu Dimitrie, purtator de cuvant IJP Neamt: La faţa locului a fost solicitată o societate din cadrul Primăriei Piatra Neamţ, care a procedat la ştergerea trecerii pentru pietoni.

Benzile albe erau desenate cu var lavabil şi nu a fost greu pentru muncitorii de la Primărie să le desfiinţeze.

Ghineț Marius reprezentant societate a primariei: Am sters, efectiv, trecerea. S-a şters foarte uşor cu jetul de apă. Deci, nu era avizată. Noi am sters-o. Era facuta cu var, efectiv.

Pentru că era făcută la plesneală şi nu era marcată prin alte indicatoare, zebra îi deruta pe şoferi. Poliţiştii încearcă acum să-i identifice pe cei care au. pictat-o.

Mocanu Dimitrie, purtator de cuvant IJP Neamt: Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării autorilor. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de împiedicare sau îngreunare a circulaţiei pe drumurile publice. Infracţiunea se pedepseşte cu închisoare de la trei luni la doi ani sau cu amendă.

Se pare că planul a fost pus la cale de un grup de părinţi. Cum în zonă nu există treceri de pietoni, aceştia ar fi încercat să le uşureze copiilor drumul spre şcoală. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un localnic din Piatra Neamţ şi-a făcut singur trecere de pietoni cu o găleată de vopsea lavabilă