Antena Meniu Search
x

Un medic de 34 de ani, infectat cu SARS-CoV-2, a murit în noaptea de Revelion: "N-a răspuns la niciun tratament"

Un medic de numai 34 de ani a murit în noaptea de Revelion, la Spitalul Colentina din Bucureşti, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Familia şi prietenii din copilărie ai bărbatului sunt devastaţi. Astăzi, Florin Onescu va fi condus pe ultimul drum.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.01.2021, 07:33

  • Florin Onescu va fi înmormântat la Priseaca.
  • Medicul în vârstă de 34 de ani a murit în noaptea de Revelion.

Florin Onescu era originar din comuna Priseaca, județul Olt. De curând, terminase o nouă specializare şi lucra alături de fratele său, de asemenea medic, în spitalul din oraşul Drăgăşani, unde ocupa, de la 1 decembrie, un post de medic specialist Radiologie şi Imagistică Medicală.

Înainte de Crăciun, medicul de 34 de ani s-a simţit rău.

De sărbători, a mers acasă la părinţi, apoi s-a întors la Drăgăşani. I-ar fi spus mamei la telefon că cel mai probabil a răcit, pentru că transpiră mult.

În scurt timp, Florin şi-a pierdut gustul, apoi simptomele infecţiei cu noul coronavirus au devenit şi mai evidente, iar starea sa de sănătate s-a înrăutăţit rapid.

Iniţial, tânărul a fost tratat iniţial la Spitalul Municipal Caracal, ulterior fiind transferat la Spitalul Colentina din Bucureşti. Din nefericire, Florin Onescu s-a stins în noaptea dintre ani.

"Nu a răspuns la niciun tratament"

Vestea morţii tânărului medic a șocat întreaga comunitate. Familia şi prietenii din copilărie ai bărbatului sunt devastaţi.

"Au încercat toate variantele posibile, a fost la Terapie Intensivă, n-a răspuns la niciun tratament, aşa mi-a spus fratele lui, erau foarte apropiaţi", a declarat pentru Adevărul Cristian Jandarmu, coleg în şcoala generală cu Florin Onescu.

Cristian şi Florin au fost colegi de clasă timp de opt ani.

"A fost de departe premiantul clasei. Cuminte, deştept. El spunea încă de când ne întreba domnul învăţător ce vrem să ne facem că se face doctor. Toţi spuneam ba doctor, ba poliţist, dar el chiar s-a făcut doctor. La liceu n-am mai fost colegi", a povestit Cristian.

Florin Onescu va fi înmormântat la Priseaca

Colegii de la spitalul din Drăgăşani sunt la rândul lor şocaţi de cele întâmplate.

Adevarul

I-au aprins candele în secţia Radiologie în care lucra şi încă nu acceptă că visul lui Florin s-a frânt aşa devreme.

adevarul.ro

Luni, familia și apropiații îl vor conduce pe ultimul drum, Florin Onescu urmând a fi înmormântat în cimitirul din satul natal Priseaca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Un medic de 34 de ani, infectat cu SARS-CoV-2, a murit în noaptea de Revelion: "N-a răspuns la niciun tratament"