Antena Meniu Search
x

Filmul tragic al morţii militarului dezertor. Anchetatorii au aflat ce a făcut Daniel Rohoznean înainte de gestul extrem

Moartea suspectă a unui tânăr militar de 21 de ani aduce din nou in atentie problema sinuciderilor din Armata Română.

Vezi și

Moartea suspectă a unui tânăr militar de 21 de ani aduce din nou in atentie problema sinuciderilor din Armata Română. Daniel a fost găsit mort în apropierea Gării de Nord, la câteva zile după ce, spun autorităţile, şi-ar fi incendiat apartamentul în care locuia cu chirie în Constanţa.

Părea o explozie accidentală, la Constanţa. Dar, în apartamentul descuiat, cu cheile lăsate în uşă, pomperii au găsit o caschetă de militar. Daniel Rohoznean, chiriaşul locuinţei, devenea principalul suspect în ancheta procurorilor. 

A fost stabilită acţiune intenţionată sau din culpă a condiţiilor pentru a genera incendiul, potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea.

Aproape o săptămână, familia, anchetatorii şi colegii militari au încercat să îl găsească. Superiorii l-au declarat dezertor, pentru că nu se mai prezentase la unitate. Tânărul lucra la bordul unei nave. Apropiaţii spun că îşi trăia visul. 

Pe acelaşi subiect

Şi totuşi, ceva l-a împins spre un gest extrem.

Părinţii militarului au aflat că imediat după ce acesta a dispărut a venit în Capitală şi a scos bani de la un bancomat de lângă Gara de Nord. Mai apoi, ar fi mers în zona Bucureştii Noi unde şi-a pus capăt zilelor pe calea ferată. 

Daniel avea 21 de ani şi visa să devină marinar. Vestea că a renunţat la viaţă a şocat întreaga comunitate din oraşul natal, Bacău. 

În septembrie, tânărul militar trecuse cu brio testarea psihologică anuală. Acum, se face anchetă pentru moarte suspectă - procurorii trebuie să dezlege misterul ultimelor zile din viaţa lui. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Filmul tragic al morţii militarului dezertor. Anchetatorii au aflat ce a făcut Daniel Rohoznean înainte de gestul extrem