Antena Meniu Search
x

Un moment de neatenție, fatal pentru o fetiță de doi ani

Durere cumplită într-o familie din Mangalia. O fetiţă de aproape trei ani, lăsată pentru câteva momente singură în cameră de mama ei, s-a urcat pe pervazul ferestrei deschise şi s-a împiedicat.

de Redactia Observator

la 17.10.2020, 10:33

Vezi și
  • Copila s-a urcat la geam şi s-a aplecat peste pervaz.  
  • Părinţii se pregătesc acum de înmormântare. 

A căzut trei etaje în gol. Medicii au venit de urgenţă şi au încercat să resusciteze copilul în drum spre spital. Mai bine de 12 metri înălţime sunt de la etajul 3 până jos, spun vecinii. 

Vecin: Era cu mama în casă. Chiar îi dădea să mănânce, ce-am înţeles şi eu de la vecini, s-a întors puţin în dreapta, în stânga, cum s-o fi întors, şi atunci s-a căţărat, nu ştiu ce să vă zic.

Vecină: Avea grijă, cum să nu, o femeie extraordinară. Şi mai are un băieţel mic, de 3-4 luni, cam aşa. După cum a spus ea, mama, a zis că fracţiune de secundă. Ea s-a dus un pic până în bucătărie şi atunci s-a întâmplat nenorocirea. 

În acele câteva momente în care fetiţa de 2 ani şi 7 luni a rămas nesupravegheată s-a întâmplat totul. Copila s-a urcat la geam şi s-a aplecat peste pervaz.  

Vecină: Eram în dormitor şi am auzit o bubuitură. Când am ieşit la geam, era exact acolo căzută. Răsufla. Răsufla, răsufla. Şi, când a luat-o salvarea, trăia.

Alertați, vecinii au sunat imediat la 112, iar la faţa locului au fost trimise de urgenţă două ambulanţe şi elicopterul SMURD. La sosirea cadrelor medicale, fetița era în stop cardio-respirator.

Ana Maria Stoica - ISU Dobrogea: S-a început de îndată protocolul de resuscitare. Acesta a fost preluat şi transportat la Spitalul Mangalia, acolo unde a fost predată în curs de resucitare. Din păcate, însă, în ciuda eforturilor depuse de colegii mei, cât şi de medici, copilul a fost declarat decedat.

Cristina Gavriloaie - IPJ Cta: În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Părinţii se pregătesc acum de înmormântare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un moment de neatenție, fatal pentru o fetiță de doi ani