Antena Meniu Search
x

Povestea sfâşietoare a unui mic campion: În ring, Ionuţ nu are rival, la doar 9 anişori. În viaţa de zi cu zi, luptă să supravieţuiască!

Ionuţ are doar nouă ani, este campion national la două grupe de arte marţiale: Kempo si Sambo, dar trăieşte în condiţii de mizerie. Ionuţ este luptator, atât în sportul pe care il practica de un an de zile, cat si in lupta cu propria soarta.

Vezi și

Ionuţ are doar nouă ani, este campion national la două grupe de arte marţiale: Kempo si Sambo, dar trăieşte în condiţii de mizerie. Ionuţ este luptator, atât în sportul pe care il practica de un an de zile, cat si in lupta cu propria soarta.

A fost parasit de mama sa de la doi ani si isi doreste sa devina campion european pentru a-si ajuta tatl si sora bolnava.

A facut performata in doar un an de zile, de cand s-a apucat de sport, iar seriozitatea si ambitia il definesc in tot ceea ce face. Are nevoie de sprijinul oamenilor cu suflet pentru a-si implini visul si, totodata, pentru a reprezenta tara la cele mai mari competitii. 

 Trăieşte într-o casă cu o singură cameră alături de tatăl lui şi de sora lui care, de parcă n-ar fi fost suficient, este bolnavă.

Ionuţ are nevoie de ajutor pentru a-şi indeplini visurile.

Până acum îl sprijină antrenorul şi o profesoară de la şcoala unde învaţă. 

Ionuţ îţi doreşte să ajungă Campion European.

Este gândul la care îşi permite doar să viseze. Sporturile pe care le practică Ionuţ sunt costisitoare.  

Tatăl lui Ionuţ ştie ce înseamnă sportul pentru fiul lui. O evadare dintr-o lume crudă. A sărăciei. A neajunsului. A abandonului. 

Mama i-a abandonat când Ionuţ avea doar doi ani. 

Şi nu s-a uitat înapoi. Cea care s-a ataşat de el în ultima vreme este o profesoară de la şcoala unde învaţă.  

Şi, de parcă problemele nu ar fI suficiente, sora lui Ionuţ, de 15 ani, este bolnavă.

Sora are o problemă. Este hipoacuzică. Este la o şcoală specială în Bucureşti. 

Şi totul costă. În urmă cu puţin timp câţiva oameni i-au ajutat cu materiale de construcţii. Tatăl s-a apucat deja să construiască ceva care să semene a locuinţă decentă.

Gigel Fireanţă munceşte zi şi noapte pentru ei. Îi creşte singur şi încearcă să-i îndrume, cum ştie el mai bine, să facă ceva în viaţă. 

Pentru a ajunge cât mai sus cel mai mare sprijin îl primeşte de la antrenorul lui. 

Ionuţ se antrenează acum pentru concursurile viitoare. Şi, în fiecare zi, se vede cu un pas mai aproape de visul de a deveni Campion european.

Nu ştie când va câştiga acest titlu, dar ştie exact ce va face cu el. 

Îl puteţi ajuta pe Ionuţ să învingă obstacolele sărăciei şi să-şi îndeplinească visul de a ajunge campion:

Cont BRD în lei: RO66BRDE160SV39861261600 

Titular: GIGEL FIRANTA

Telefon: 0723 561 618 (Oana Hrehoresen)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Povestea sfâşietoare a unui mic campion: În ring, Ionuţ nu are rival, la doar 9 anişori. În viaţa de zi cu zi, luptă să supravieţuiască!