Antena Meniu Search
x

Un muncitor a fost îngropat de viu într-o balastieră, în Vâlcea. Și-a pierdut viața sub un mal de nisip

Un muncitor din județul Vâlcea și-a pierdut viața, după ce un mal de nisip a căzut peste el. Echipajul SMURD, care s-a deplasat la fața locului, l-a resuscitat pe bărbat, însă a fost prea târziu pentru a-i salva viața. Oamenii legii au deschis un dosar penal. 

de Redactia Observator

la 09.02.2023, 14:53

Un muncitor a fost îngropat de viu într-o balastieră, în Vâlcea
Un muncitor a fost îngropat de viu într-o balastieră, în Vâlcea - Shutterstock

Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, și-a pierdut viața într-o zi de muncă. Acesta a fost surprins de un mal de nisip, care a căzut peste el. Polițiștii vâlceni, dar și echipajele de salvare s-au deplasat imediat la fața locului, pentru a interveni. Echipajul SMURD l-a scos pe bărbat din nisip și a început manevrele de resuscitare.

Bărbatul a murit

Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el, fiind constatat decesul. Autoritățile fac cercetări în cadrul unui dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă.

"La data de 9 februarie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Milcoiu au fost sesizați prin apel la 112, cu privire la faptul că s-a surpat un mal de nisip peste un angajat al unei societăți comerciale. Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, iar un bărbat, de 49 de ani, în timp ce se afla în incinta unei stații de sortare beton, din comuna Budești, ar fi fost surprins de un mal de nisip care a căzut peste acesta.

La fața locului s-au deplasat echipaje S.M.U.R.D., care l-au scos de sub nisip, iar după efectuarea manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul bărbatului. În cauză, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă", au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un muncitor a fost îngropat de viu într-o balastieră, în Vâlcea. Și-a pierdut viața sub un mal de nisip