Antena Meniu Search
x

Un nepalez venit la lucru în România s-a sinucis la 25 de ani. Bărbatul a fost găsit spânzurat de un copac, într-o comună de lângă București

Un nepalez venit la lucru în România s-a sinucis la doar 25 de ani. Bărbatul a fost găsit spânzurat de un copac, în comuna Dragomirești Vale, chiar în apropiere de locul de muncă.

de Redactia Observator

la 31.05.2022, 15:29

Un nepalez venit în România s-a sinucis la 25 de ani. Bărbatul a fost găsit spânzurat de un copac, într-o comună de lângă București - Imagine de arhivă

Tânărul lucra în construcții schimbul 1 și urma să intre în tură, când nu a mai ajuns la serviciu. Îngrijorați, colegii au venit să îl caute la locul de cazare, un container pe care îl împărțea împreună cu alți 30 de colegi. A fost găsit în apropiere de locul de muncă, pe Strada Micșunelelor, spânzurat de un copac.

Nimeni nu știe deocamdată de ce a recurs la acest gest fatal. Polițiștii continuă cercetările pentru a afla împrejurările care au condus la sinucidere.

Ce spun oamenii legii

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 18:39, polițiștii Orașului Chitila au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în comuna Dragomirești Vale, un bărbat, a fost găsit fără suflare, având o sfoară împrejurul gâtului.

Pe acelaşi subiect

La fața locului s-au deplasat polițiștii Orașului Chitila, care au constatat că cele sesizate se confirmă. În urma verificărilor au identificat persoana, în cauză fiind vorba despre un bărbat, cetățean nepalez, în vârstă de 25 de ani.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical care a declarat decesul persoanei respective, precum și medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea de activități din competență.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, care continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un nepalez venit la lucru în România s-a sinucis la 25 de ani. Bărbatul a fost găsit spânzurat de un copac, într-o comună de lângă București