Antena Meniu Search
x

Video Un pod care trece peste râul Teleorman s-a prăbușit la Orbeasca de Sus. Sunt șase răniţi

Un pod care trece peste râul Teleorman s-a prăbușit, în această dimineață, în localitatea Orbeasca de Sus. Șase persoane au fost rănite. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 29.07.2021, 19:14

Vezi și

Toate cele șase victime sunt bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani.

Gelu Dragomir, purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, a precizat că cele şase victime sunt bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani. Este vorba despre şase muncitori, angajaţi ai unei societăţi din Comarnic, care lucrau la podul respectiv în momentul prăbuşirii construcţiei.

Din fericire, cei şase bărbaţi nu au fost prinşi sub dărâmături. Li s-a acordat primul ajutor de către echipajele medicale sosite la faţa locului, fiind ulterior transportaţi la spital cu multiple traumatisme, însă conștienţi și cooperanţi.

IPJ Teleorman: Cinci dintre muncitorii răniţi au căzut de la aproape 6 metri înălţime

Pe acelaşi subiect

Potrivit unui comunicat al IPJ Teleorman, cinci dintre cei şase bărbaţi care lucrau la podul din Orbeasca de Sus au căzut de la aproximativ 6 metri înălţime, după ce grinda din beton pe care se aflau s-a rupt.

"La data de 29 iulie a.c., ora 9.05, am fost sesizați, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, despre producerea unui accident de muncă în localitatea Orbeasca. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat următoarele:

În timp ce o echipă de muncitori, aparținând unei societăți din localitatea Comarnic, județul Prahova executa lucrări de amenajare a unui pod peste râul Teleorman, o grindă din beton, pe care se aflau cinci muncitori, s-a rupt și aceștia au căzut de la o înalțime de aproximativ 5-6 m. În urma incidentului au fost rănite 6 persoane, 5 aflate pe grindă și o persoană care se afla sub podul aflat în construcție. Victimele au fost evaluate și transportate la o unitate medicală pentru investigații. În cauză polițiștii efectuează cercetări cu privire la accidentul de muncă înregistrat", se mai arată în informarea poliţiştilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un pod care trece peste râul Teleorman s-a prăbușit la Orbeasca de Sus. Sunt șase răniţi