Antena Meniu Search
x

Copii salvaţi de la moarte de un poliţist din Hunedoara. Mărturia cutremurătoare a agentului ghidat de strigătele micuţilor

Un poliţist din Hunedoara a reuşit să salveze doi copii de la moarte sigură! Cei mici erau nesupravegheaţă într-o casă care a fost cuprinsă de flăcări.

Vezi și

Un poliţist din Hunedoara a reuşit să salveze doi copii de la moarte sigură! Cei mici erau nesupravegheaţă într-o casă care a fost cuprinsă de flăcări. Agentul a auzit strigătele şi nu a stat nicio secundă pe gânduri.

Agentul şef Darie Tudor nu a stat pe gânduri când a auzit strigătele disperate ale unei fetiţe ce veneau din casa învăluită de flăcări.

DARIE TUDOR, poliţist salvator:

Am intrat înăuntru, unde fetiţa, că numai pe ea am văzut-o, nu vedeam de fum, i-am văzut o lampă aprinsă în mână,  am văzut-o, plângea, am intrat, am luat-o aşa mai pe jos,  că era fumul până aproape pe ei. Am luat fetiţa în braţe, am scos-o afară. 

După ce a răsuflat uşurat că a putut să o salveze pe fetiţa de 4 ani, vecinii i-au spus că în casă mai este un băieţel de 6 luni. Nici a doua oară nu s-a gândit că îşi riscă viaţa. 

DARIE TUDOR, poliţist salvator:

Am venit, m-am uitat în pătuţ, n-a fost nimeni. Am venit tot aşa, pe jos, când m-am uitat în pat, băieţelul era în partea aia, acolo, pe pernă, pe spate.

O vecină i-a îngrijit pe copii până la sosirea ambulanţei. Bebeluşul era într-o stare mai gravă.

Poliţistul nu consideră că gestul său este unul eroic, ci unul de omenie. 

DARIE TUDOR, poliţist salvator:

În acel moment nu mi-a fost frică, am acţionat ca să pot să scot copii din casă, de la fum, de la foc şi consider că mi-am făcut şi datoria faţă de comunitate.  

VASILE PASERE, proprietar:

A fost singurul care a intrat, că aici s-o adunat o groază de lume, care stătea cu mâinile la spate pur şi simplu. 

<CMS. BOGDAN NIŢU, PURTĂTORUL DE CUVÂNT AL IPJ HUNEDOARA >

<9.34-9.40> Din fericire, cei doi micuţi sunt în afara pericolului, dar datorită şi intervenţiei prompte şi curajului de care a dat dovadă colegul nostru.

Copiii salvaţi sunt acum, împreună cu mama, într-un centru de ocrotire. Agentul erou lucrează de 18 ani în Ministerul de Interne şi din 2009 este angajat la Postul de poliţie din comuna Dobra. Este tatăl a doi copii, de patru şi opt ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Copii salvaţi de la moarte de un poliţist din Hunedoara. Mărturia cutremurătoare a agentului ghidat de strigătele micuţilor