Antena Meniu Search
x

Un poliţist local din Buzău a murit în timpul orelor de serviciu: 'Şi-a luat echipamentul şi a picat jos'

Un poliţist local din Buzău a murit în timpul orelor de serviciu. Agentul şi-a luat echipamentul şi a picat jos, spun autorităţile.

Un angajat al Poliţiei Locale Buzău, în vârstă de 57 de ani, a murit joi seară, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, după toate probabilităţile în urma unui infarct produs în timpul orelor de serviciu.

   'Poliţistul şi-a luat echipamentul şi urma să îşi ia în primire postul de pază, dar a avut o stare de leşin şi a picat jos', a declarat pentru şeful ITM Buzău, Cecilia Manolescu.

   Potrivit sursei citate, o ambulanţă a sosit la faţa locului şi l-a resuscitat, după care a decis să îl transporte la spital, unde medicii au reluat manevrele de resuscitare, dar între timp bărbatul a decedat.

   'În funcţie de rezultatele autopsiei, incidentul va fi considerat accident de muncă şi va fi investigat de inspectorii ITM Buzău', a precizat sursa citată.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Un poliţist local din Buzău a murit în timpul orelor de serviciu: 'Şi-a luat echipamentul şi a picat jos'