Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Noi dezvăluiri despre profesorul de religie care aproape a călcat cu maşina un elev. Un preot confirmă comportamentul agresiv al dascălului

Scene violente au fost filmate într-o intersecţie din Bucureşti. Un profesor de religie, viitor preot, aproape că a călcat cu maşina un elev.

de Redactia Observator

la 03.05.2018 , 19:42

Scene violente au fost filmate într-o intersecţie din Bucureşti. Un profesor de religie, viitor preot, aproape că a călcat cu maşina un elev. Băiatul venea de la şcoală şi a fost împins câţiva metri, după un schimb de replici, sub privirile trecătorilor.

Şoferul este acuzat de tentativă de omor. Într-un interviu acordat reporterilor Observator, bărbatul susţine că nu este un om violent. Victima lui crede însă că trebuie să plătească.

În imaginile suprinse de unul dintre martorii incidentului, se vede cum tânărul de pe trecerea pentru pietoni se sprijină cu mâinile de capota maşinii, iar la un moment dat, şoferul accelerează brusc. 

Vezi și

Cu filmarea în mână, reporterii Observator au stat de vorbă şi cu victima, şi cu agresorul. Cei doi îşi aduc aminte diferit incidentul.  

"Dânsul pur şi simplu nu a mai putut să aştepte şi a plecat cu tot cu mine pe capotă prin intersecţie. Am reuşit cumva să stau în maini câţiva metri", spune victima. 

"Nu-i chiar aşa. Aşa se vede pe imagini dar nu", se apără profesorul de religie.

Incidentul s-a petrecut chiar după ce tânărul a ieşit de la şcoală. Liceul la care studiază e la doar câţiva metri distanţă de locul unde s-a petrecut accidentul, iar zona este una intens frecventată de elevi în fiecare zi. 

Şoferul, un tânăr de 35 de ani din Bucureşti, este diacon, predă religia la un liceu din Capitală şi îşi doreşte să ajungă preot. Recunoaşte că şi-a pierdut cumpătul, dar spune că se grăbea, iar liceanul s-ar fi certat cu el degeaba şi nu ar mai fi vrut să se dea la o parte de pe trecere.

Cu el în maşină erau soţia şi copilul lor nou-născut. Spune că a reacţionat violent şi pentru că bebeluşul a început să plîngă. 

Bărbatul este acuzat de tentativă de omor şi de tulburarea ordinii publice. Preotul de la parohia unde diaconul cântă în fiecare duminică spune că nu e singura lui ieşire de acest gen. 

Traian Bărbieru, preot în parohia în care cântă şoferul agresiv: "M-a ameninţat că îmi dă cu sfeşnicul în cap, că sunt prost, jigodie."

Şoferul se teme acum pentru cariera lui şi regretă că nu a acţionat cu mai mult calm. Va fi cercetat sub control judiciar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Noi dezvăluiri despre profesorul de religie care aproape a călcat cu maşina un elev. Un preot confirmă comportamentul agresiv al dascălului