Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un român de 33 de ani a murit în timpul unui zbor Paris-Cluj. Voia să îşi anunţe mama că va avea un nepot

Clipe de panică la bordul unei aeronave ce trebuia să ajungă din Paris la Cluj. Unui pasager român i s-a făcut rău, iar avionul a fost nevoit să aterizeze de urgenţă în Frankfurt. Din nefericire, nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a murit. Bărbatul şi soţia lui veneau în România pentru a le spune rudelor că vor avea un copil. 

de Redactia Observator

la 06.08.2024 , 20:08

La ora şapte, avionul decolează din Paris spre Cluj Napoca. În timpul zborului, pasagerii trăiesc un coşmar. Unui bărbat, în vârstă de 33 de ani, i se face rău. Însoţitorii de zbor i-au acordat pasagerului primul ajutor şi au efectuat manevre de resuscitare.

Cei doi nu mai veniseră în România de 4 ani

La ora opt fix, aeronava aterizează de urgenţă la Frankurt. Pentru că bărbatul nu și-a revenit, echipajul a decis că singura soluție este aterizarea de urgență pe aeroportul din Frankfurt.

Vezi și

Victima a fost preluată de cel mai apropiat spital, iar aeronava s-a întors la Paris unde a stat câteva ore.

Pe acelaşi subiect

Cu 5 ore întârziere, avionul ajunge pe aeroportul din Cluj Napoca. La bord, e şi soţia bărbatului. Cuplul voia să vină în vacanţă, acasă, la Negreşti Oaş, judeţul Maramureş. De 4 ani nu mai fuseseră în România. Aici urmau să se revadă cu cei dragi şi să le dea vestea cea mare.

"Este însărcinată şi chiar voia să-i dea vestea mamei lui Mişu şi că o să aibă surpriza băieţel sau fetiţă", spune vărul bărbatului.

Bărbatul urmează să fie adus din Frankfurt în ţară în zilele următoare. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi dus flori sau alte cadouri în prima zi de şcoală?
Observator » Evenimente » Un român de 33 de ani a murit în timpul unui zbor Paris-Cluj. Voia să îşi anunţe mama că va avea un nepot