Antena Meniu Search
x

Tragedie la Aiud, provocată de un şofer care a băut 8 beri înainte de a urca la volan. O bunică s-a stins sub ochii nepoatei de 11 ani

Tânărul le-a spulberat pe o trecere de pietoni pe o bunică şi pe nepoata ei. Femeia de 63 de ani a murit pe loc sub ochii fetiţei de 11 ani, rănită şi ea.

Vezi și

Tânărul le-a spulberat pe o trecere de pietoni pe o bunică şi pe nepoata ei. Femeia de 63 de ani a murit pe loc sub ochii fetiţei de 11 ani, rănită şi ea grav în accident. Conducătorul auto le-a declarat agenţilor că a băut 8 beri.

Bunica şi nepoata se ţineau de mână când maşina condusă cu viteză de un tânăr de 23 de ani le-a izbit în plin. Din lovitura extrem de violentă, femeia de 63 de ani a fost aruncată la zeci de metri distanţă pe carosabil. A murit pe loc.

Şoferul le-a declarat poliţiştilor că a băut 8 beri înainte de a se urca la volan. 

Nepoata de 11 ani a scăpat cu o fractură la piciorul stâng. Fizic, este în afara oricărui pericol. Psihic, însă, suferă enorm. Bunica a fost ucisă chiar sub ochii ei. 

Oamenii din zonă spun că intersecţia cu trecerea de pietoni este foarte periculoasă şi că acolo a mai fost ucisă o bătrână.

Pe numele şoferului a fost deschis un dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală, ambele din culpă, şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Tragedie la Aiud, provocată de un şofer care a băut 8 beri înainte de a urca la volan. O bunică s-a stins sub ochii nepoatei de 11 ani